Referat - SC Helvetica Milk SRL

Categorie
Referate Contabilitate
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
519
Etichete
helvetica, milk, srl
Descarcari
827
Nota
0 / 10 - 0 voturi

PREZENTAREA LA SC “HELVETICA MILK” SRL

SCURT ISTORIC

S.C. “Helvetica Milk” a luat fiinta în anul 1994 prin asocierea S.C. “Helvetika” S.R.L. cu investitori autohtoni. Asociatii au convenit ca noua societate sa fie organizata sub forma de societate cu raspundere limitata, cu sediul în Arad, str. I. Maniu nr.10, Sc.B, Ap.13, Jud Arad, înscrisa în CF 23023 Arad.
Societatea poate deschide puncte de lucru, puncte comerciale, filiale si reprezentante în toate localitatile din tara.
Punctul initial de lucru a fost în comuna Pecica unde se gaseste fabrica pentru industrializarea laptelui.
Societatea se constituie pe o durata de timp nelimitata.
Capitalul de pornire al S.C. “Helvetica Milk” SRl este de 300 mil. lei .
Cifra de afaceri a crescut progresiv pe masura impunerii produselor societatii pe piata, ajungând la sfârsitul anului 1994 450 mil. lei. Procentual cifra de afaceri a crescut cu 20 % lunar.
Asociatii au convenit ca obiectul de activitate al societatii sp fie productia prelucrarii laptelui si a celorlalte produse lactate, precum si toate operatiunile comerciale care au ca obiect de tranzactie laptele si produsele din lapte.
Unitatea este amplasata într-un spatiu special amenajat cu toate dependentele necesare în suprafata totala de 220 m2 , pe care l-a închiriat de la Societatea Agricola “16 Decembrie” Pecica, care de altfel este unul din furnizorii de materie prima.
Finantarea investitiei s-a realizat din bani proprii si un credit de la BRD Arad, credit care a fost rambursat în totalitate în primii 3 ani de activitate.

La început productia era axata pe fabricarea laptelui de consum pasteurizat si normalizat la un procent de grasime de 2,5 %, frisca proaspata si smântâna fermentata, ambele livrate vrac pentru restaurante si cofetarii.
Dupa rambursarea creditului s-au facut unele investitii care au dus la diversificarea productiei, astfel încât în prezent programul de fabricatie cuprinde produse acidofile (iaurt, sana, lapte batut), lapte de consum, brân


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org