Referat - Beton armat

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
361
Etichete
beton, armat
Descarcari
261
Nota
0 / 10 - 0 voturi



UNIVERSITATEA TEHNICA „GH. ASACHI” IASI
FACULTATEA DE CONSTRUCTII SI ARHITECTURA
SECTIA CONTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE































2003-2004




Tema proiectului

Sa se proiecteze planseul din beton armat peste parterul unei constructii alcatuite din doua corpuri conform schiei de mai jos.
Dimensiunile interioare ale celor 2 corpuri precum si distributia elementelor structurale ale planseelor sunt prevazute în anexa, functie de numarul de ordine “n” al studentului.
Zidaria exterioara se realizeaza din caramida cu goluri verticale cu grosimea de 30 cm.
Corpurile A si B sunt despartite printr-un rost de tasare.
Încarcarile utile corespunzatoare fiecarui corp sunt prevazute în anexa si sunt de asemenea diferentiate functie de numarul de ordine.
Pardoseala peste planseele ce se proiecteaza se realizeaza din mozaic turnat în câmp continuu de 1 cm grosime, pe o sapa de egalizare din mortar, de ciment, de 3 cm grosime.
La stabilirea încarcarilor nu se vor lua în considerare zidurile interioare ce compartimenteaza nivelul deoarece sunt realizate din structura usoara tip Rigips.
Planseul peste corpul A se va realiza cu grinzi principale si grinzi secundare utilizând calitatile de beton si armatura indicate în anexa.Dimensionarea sectiunilor elementului va fi facuta cu ajutorul relatiei de echilibru.Placa planseului va fi armata cu


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org