Referat - Industria Automobilelor

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
379
Etichete
industria, automobilelor
Descarcari
293
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Industria Automobilelor

I) Introducere
Industria automobilelor, Industria care produce automobile si alte vehicule care folosesc benzina pentru a merge cum are fi autobuze, camioane si motociclete. Industria automobilelor este una din cele mai importante industrii din lume care afecteaza nu numai economia dar si cultura lumii. Asigura slujbe pentru milioane de oameni, genereaza milioane de dolari in profituri globale. Automobilele au revolutionat transportul in secolul 20, schimbând pentru totdeauna modul in care oameni trãiesc, calatoresc si muncesc.
Automobilul i-a ajutat pe oameni sa calatoreasca si sa transporte bunuri mai repede si mai departe. Industria automobilelor a redus costul per total a transportului folosind metode noi precum: productia in masa( realizant mai multe produse in acela timp decât facând unul de la cap la coada intr-un timp), marketing dezvoltat( vânzând produse la nivel national decât la nivel local). Intre 1886 si 1898, erau cam 300 de automobile construite, deci nu era dezvoltata o industrie adevarata. Un secol mai târziu, constructorii de masini si cumparatorii „dezvoltându-se” permanent, constructia de masini a devenit cea mai mare activitate industriala, cu aproape 54 de milioane de masini sunt construite anual.
Ca rezultat al unei transportari mai usoare si mai rapide economia americi si a lumii a devenit dependenta de mobilitatea pe care o ofera automobilele, camioanele si autobuzele o ofera. Aceasta mobilitate a facut astfel încât cele mai îndepartate populatii sa interactioneze una cu celelalte sporind comertul. Transportul de marfa de la consumator si de la consumator la marfa a devenit o industrie. Automobilul a adus cu el o serie de probleme cum ar fi puloarea aerului, aglomeratii de trafic si accidente pe autostrada. Totusi, industria automobilelor continua a fi una din cele mai importante surse de lucru si de transport pentru milioane de oameni oriunde pe glob.

II) Importanta economica
Constructorii de masini sunt printr


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org