Referat - Taina visului

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
463
Etichete
taina, visului
Descarcari
278
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Taina visului

Visele sunt sursa trairilor noastre subconstiente care tind sã disparã atunci cand intalnim lumina zilei. Dar dacã avem indeajuns de multa rabdare pentru a cerceta si descoperi simbolurile viselor de peste noapte, granita dintre constient si sub-constient va disparea.
Toate visele noastre vorbesc despre NOI! Ceea ce inseamnã cã fiecare personaj intalnit in vis este, de fapt, o reflectie a sinelui si nicidecum a altcuiva. Un vis despre cel mai bun prieten al tãu care te tradeaza sau te inseala nu trebuie sã te ducã cu gandul la personajul visat, ci chiar la tine, la sentimentele tale fatã de acesta. Dacã prietenul te trãdeazã in vis, cu sigurantã nutresti vagi suspiciuni si temeri fatã de acesta si nu e neapãrat vorba de un vis premonitoriu prin care personajul cu pricina iti va cauza probleme intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat.
Fiecare personaj din visele tale sunt propriile tale ganduri, propriile tale dorinte, propriile tale temeri. Personajele cu care interactionezi in vis sunt, de fapt, actorii propriilor tale sentimente, jucand un rol pentru a-ti arãta propria ta fatã.
A-ti aminti toate detaliile unui vis deschide o prima poartã in a te cunoaste pe tine insuti si sentimentele tale in legatura cu cei din jur. Arareori, visele prevestesc evenimente aparte in viata ta, deci nu te bucura cã un vis favorabil ar aduce neapãrat o indeplinire a visului in scurt timp dupã aceea si nici nu te astepta la catastrofe in cazul in care cosmarurile iti cuceresc noptile.
Multã lume se intreabã daca un anumit vis poate arãta, de fapt, o realitate nevãzutã la prima vedere. De exemplu, te poti intreba dacã, in cazul prezentat anterior, in care iti visezi prietenul inselandu-te, asa ceva se intampla cu adevãrat si in viata de zi cu zi. Sau, in cazul in care iti visezi un pãrinte murind, se poate ca acesta sã fie un vis precognitiv? Nici gand! Majoritatea viselor nu sunt premonitorii!
In interpretarea viselor e necesarã o cunoastere a semnificaþiilor uni


  • Referate asemanatoare

Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org