Referat - Invertor

Categorie
Referate Fizica
Data adaugarii
acum 9 ani
Afisari
1110
Etichete
invertor
Descarcari
534
Nota
10 / 10 - 1 vot

1. Introducere:
Invertoare rezonante sunt invertoare electrice pe bază de rezonanță curent oscilație . În serie invertoare rezonante componente rezonanță și de comutare dispozitiv sunt plasate în seriecu sarcina de a forma un circuit de vibraiilor . Curentul prin dispozitivele de comutare scădea la zero, datorită caracteristicilor naturale ale circuitului. În cazul în care elementul de comutare este un tiristor , el este declarat a fi auto-comutat. Dezvoltarea de convertoare de putere mai eficiente este cea mai importantă și dificilă sarcină pentru specialiștii Electronică de Putere. În același timp, mulți existentă în prezent sau care vor apărea aplicații viitoare necesită independență mecanică deplină între emițător și receptor a energiei electrice. Această formă contact de transfer de energie este preocuparea de lucrările prezentate. Lucrarea se bazează pe studiul Seria Seria Loaded convertizorul de Rezonanta care se dovedesc a fi cel mai potrivit pentru transferul de energie contactless. Lucrarea investighează idealizată Seria de Rezonanta Convertor de putere cu scopul de a găsi cele mai bune zone de eficiență de funcționare. Expresii generalizate obținute sunt originale și utile. Pe baza parametrilor magnetice ale transformatorului slab cuplate (link magnetic), caracteristicile convertorului de putere contactless sunt descrise în formă aproximative. Apropierea permite calcul mai ușor și mai rapid a variabilelor de conversie, estimarea, astfel, o schimbare a zonei de maximă eficiență în comparație cu cazul ideal convertor.
Forma aproximativă a ecuațiilor permis să prezinte o nouă formă instantanee de reglementare care combină frecvență și durată a impulsului moduri care este liber de defecte cunoscute anterior. Metoda se bazează pe calculul porțiunile de energie furnizate sarcinii în timpul semiperioadă.
Măsurătorile efectuate pe convertoare industriale și pe convertorul experimentale de laborator, confirma prevăzută teoretic comportamentul convertorului


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org