Referat - Microsoft Visio 2002

Categorie
Referate Informatica
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
320
Etichete
microsoft, visio, 2002
Descarcari
225
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Microsoft Visio 2002
Corporatia Microsoft a lansat pe piata la inceputul anului 2002 pachetul de programe pentru crearea scemelor si lucrul cu grafica vectoriala Microsoft® Visio® 2002 . Visio 2002 —este prima versiune a produasului ,elaborate de Microsoft din momentul cumpararii companiei Visio (ianuarie 2000). Microsoft a perfectionat in versiunea data formatul visual general,a simlificat linia de productie si a pozitionat-o mai prscis fata de Microsoft Office si alte produse si tehnologii ale companiei Microsoft. Visio 2002 de asemenea include un complet intreg de resurse noi, care vor fi de folos atat utilizatorilor individulali cat si organizatiilor. Visio 2002 permite crearea unei grafici si mai bune, care permite visual inchipuirea bussines-ului si orientativ de lamurit altora.

Interfata generala




Bara de instrumente Standard


Bara Format


Imbunatatirile in grafica
In Visio 2002 compania Microsoft a marit cardinal calitatea graficii si formatul visual. Liniile si textul au devenit mai coerente ,iar culorile — mai reale; la visualizare in forma electronica schemele se disting mult mai clar ,si in plus Visio acum poate importa imagini din altesurse (si dirija cu ele), — de exmplu, din scanere si camere digitale, dar de asemenea din Clip Organizer in Microsoft Office XP. Pe baza integrarii inalte intre Visio si Web utilizatorii vor putea mai rapid sa gaseasca si sa adauge diferite figure si forme in desenele sale. Mai mult ca atat ei vor putea publica schemele Visio ca pagini web sis a priveasca proprietatile negrafice ale fiecarei figuri in cadrul brauser-ului sau.
Integrarea mai inalta cu produsele si tehnologiile Microsoft
Chiar daca Visio nu a intrat in nici un pachet Microsoft Office, acvesta include multe functii ,cu care sant deprinsi utilizatoriiproduselor familiei Office, de exemplumeniul personificat,controlul scrierii corecte in timpul culegerii textului, autoschimbul tetxtului , chemarea unui set de functii prin intermediul unor c


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org