Referat - Lansarea apei minerale plate Aquaviva pe o piata straina

Categorie
Referate Marketing
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
463
Etichete
lansarea, apei, minerale, plate, aquaviva, piata, straina
Descarcari
296
Nota
0 / 10 - 0 voturi

UNIVERSITATEA “ARTIFEX”
FACULTATEA DE MARKETING
ANUL III ZI







~PROIECT DE MARKETING~


LANSAREA APEI MINERALE PLATE “AQUAVIVA” PE O PIATA STRAINA






Proiect realizat de
Aelenei Claudia, grupa 431
Cordos Andreea Stefania, grupa 431
Caldare Ana Maria, gupa 431
Diakite Aminata, grupa 431






CUPRINS

PREZENTAREA FIRMEI

MISIUNEA FIRMEI
Obiectivele firmei
Obiective de marketing
Descrierea produsului
Caracteristici generale
ANALIZA SWOT

LISTA DE ACTIVITATI

MARKETINGUL TINTA
Segmentarea pietei
Alegerea pietei- tinta

BUGETUL














I. PREZENTAREA FIRMEI



Piata romaneasca de consum ne ofera un numar extrem de mare de marci de ape minerale naturale. Spre deosebire de celelalte tari, Romania are sansa de a avea un sol bogat in izvoare de apa minerala. In functie de tipul de sol, in aceste ape putem regasi diferite minerale si oligoelemente ce sunt necesare dezvoltarii corpului uman. Cum consumul apei de la robinet nu este recomandat din cauza proastei administrari de catre cei in cauza, au crescut semnificativ vanzarile firmelor ce distribuie apa minerala.
Firma “AQUAMAGIC”, producatoare de apa minerala, s-a lansat pe piata romaneasca in urma cu 5 ani cu produse de cea mai buna calitate. Momentan, firma ruleaza in continuare pe piata cu cifra de afaceri de cca. 1.5 mil€. Cunoscuta pe piata interna si peste hotare pentru calitatea produselor sale, este permanent procupata de introducerea in fabricatie a unor produse noi, in scopul satisfacerii preferintelor segmentelor de consumatori cunoscute si atragerea unor segmente noi. Tinand seama de prestigiul firmei, realizarea acestor obiective nu poate fi asigurata decat prin lansarea de produse noi.
Cercetarile efectuate in laboratoarele firmei au generat o serie de idei noi de produse ce vor avea in compozitia lor o concentratie mai mare de saruri minerale, cu caracteristici superioare apelor minerale obisnuite. De asemnea, dupa o examinare minutioasa a structurii sortimentale existente, conducerea


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org