Referat - Extraterestrii

Categorie
Referate Astronomie
Data adaugarii
acum 15 ani
Afisari
3191
Etichete
extraterestrii
Descarcari
882
Nota
9 / 10 - 1 vot

Cit de inteligenti sint extraterestrii?
Aceasta este o problema care-i pune in mare incurcatura pe cercetatori, intrigati de extra-ordinarul nivel tehnologic pe care l-au atins acesti frati intru ratiune. Intr-adevar, inteligenta vizitatorilor nostri este cel putin stranie: teoretic, in spatele fenomenului OZN ar trebui sa se afle o inteligenta colosala, caci altfel nu se pot explica evolutiile ametitoare ale farfuriilor zburatoare, atit in zborul lor solitar, cit si in formatie, aparitiile si disparitiile neasteptate si influenta pe care o pot exercita asupra a tot ce este viu, ba chiar asupra tehnicii de tot felul. Totusi, ceva parca nu se leaga: prea multe gafe si neconcordante in actiunile acestor extrate-restri sau ce or fi ei! Comportamentul lor este cel putin straniu.
Nepotriviri tehnologice si comportament ilogic
Ufologii din lumea intreaga sint nedumeriti si chiar socati de vizibile nepotriviri intre virfurile tehnologiei si compor-tamentul cel putin ilogic al vizitatorilor. Neconcordantele acestea au fost incluse intr-un capitol special al unei enciclopedii privind fenomenul OZN si intitulat Absurditate. Este o lista cuprinzatoare de comportamente ilogice din partea ocupantilor navelor ce ne viziteaza, pare-se, destul de frecvent.Pe de-o parte, vizitatorii enunta motivele altruiste si nobile – dorinta de a-i ajuta pe paminteni, de a-i ridica la nivelul lor tehnologic; pe de alta parte, actiunile lor sint de-a dreptul agresive, ostile. Este suficient sa ne amintim semnalarile mul-tiple de animale rapite si mutilate, rapirile de persoane si straniile operatiuni efec-tuate cu persoanele rapite. S-au inregistrat numeroase relatari privind chinurile atroce la care au fost supusi cei rapiti si se cunosc chiar cazuri de decese in urma torturilor suferite.
Ei prefera sa actioneze in secret
Pe de-o parte, putem spune ca vizita-torii prefera sa actioneze in secret, fara a-si da in vileag prezenta, pe de alta parte, insa, fac totul pentru ca oamenii sa nu aiba nici o indoiala privind existenta lor si sa vorbeasca despre aparitiile extraterestrilor cit mai mult si mai des. Iar atunci cind se stabileste un contact telepatic (mental) intre paminteni si extraterestri, discutiile pe care le poarta acestia din urma cu semenii nostri sint lipsite de logica si seamana mai degraba cu delirul unui nebun.Specialistii au emis o serie de ipoteze privind acest paradox evident: unii cred ca intentia extraterestrilor este de a-i deruta pe oameni, pentru a le influenta acestora felul de a gindi, a-i zapaci si a-i converti in final la un fel de noua credinta.
Interes fata de sexualitate
categorie destul de larga de cercetatori ai fenomenului contactelor cu extra-terestrii este de-a dreptul scandalizata de interesul morbid al acestora fata de organele sexuale umane si de actul sexual. E-xista chiar opinia ca extraterestrii nu ar fi umanoizi, ci un fel de insecte de dimensiuni mari, care nu au un comportament cu mult mai rational decit al furnicilor, termitelor sau albinelor. Oamenii care au venit in contact cu aceste fiinte atesta ca le-au vazut alergind fara nici un rost pe pajisti dupa vitele care pasteau, plimbindu-se de colo pina colo prin cabina farfuriei lor, fara sa aiba nici un fel de activitate, dar, mai ales, comitind fel si fel de gafe, care de care mai mare.
Prosti, geniali sau sclerozati si delasatori
Studierea cazurilor de rapiri ale pamintenilor este cu mult ingreunata de faptul ca, de cele mai multe ori, oamenii nu isi mai pot aminti nici macar faptul ca au fost rapiti! Doar prin metoda hipnozei s-a reusit reconstituirea straniilor evenimente; pina la momentul hipnozei oamenii constata doar unele ciudatenii: dimi-neata se trezesc in alta parte decit in patul propriu, in care s-au culcat de cu seara, hainele nu se mai afla acolo unde le pusesera, pijamaua este imbracata pe dos sau, pur si simplu, omul poarta haine stra-ine. Spre exemplu, o doamna s-a culcat seara cu o frumoasa si cocheta pijama de matase, iar dimineata s-a trezit imbracata intr-un tricou sport, barbatesc, avind inscrise pe el tot felul de lozinci si reclame ale unui concurs de maraton! Iar un tinar a avut ghinion de-a binelea: la doua ore dupa ce fusese rapit, omul s-a trezit intr-un sant, la margine de drum, gol-pusca!Cei ce i-au gasit pe bietii oameni, rapiti in miez de noapte din paturile lor si aruncati inapoi, care cum a apucat, au presupus, in cel mai bun caz, ca acestia sint somnambuli si circula la intimplare, fara sa stie ce fac. Abia dupa sedintele de hipnoza s-a aflat adevarul despre rapiri si toate peripetiile ce le-au urmat.
Cauzele acestor incidente nedorite
Intimplarile de soiul celor relatate mai sus sint nenumarate. Specialistii sint de parere ca extraterestrii sint pur si simplu coplesiti de volumul enorm de activitate pe care sint nevoiti sa-l acopere. Cercetatorul-ufolog american Donald Warly scria in 1998, intr-un ...


  • Referate asemanatoare

Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org