Referat - Bill Gates

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
612
Etichete
bill, gates
Descarcari
336
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Bill Gates
The wizzard of Microsoft

Bill Gates este unul dintre cele mai sonore nume din lume. Este cunoscut în primul rând ca si creator al imperiului Microsoft, cel care a revolutionat practic utilitatea si folosirea unui calculator, dar si ca fiind cel mai bogat om din lume, a caruia avere depaseste 50 miliarde de dolari. Atât de cunoscut si totusi câti stiu ce drum a parcurs Bill Gates pâna sa ajunga magnatul de astazi? Stiati de pilda ca Gates a fost în tinerete hacker sau ca a mintit pentru a obtine un job? Daca nu cititi mai departe.
La 28 octombrie 1955, cu putin dupa ora 9 seara, se naste William Henry Gates III. Provine dintr-o familie cu o bogata istorie în afaceri, politica si servicii comunitare. Strabunicul sau era legislator al statului, bunicul sau a fost vicepresedinte al unei banci nationale iar tatal sau avocat. Acesta din urma si-a folosit ambitia, inteligenta si spiritul competitiv pentru a-si ajuta fiul si cele doua fiice sa se afirme în profesiile lor. Mama lor a fost profesor universitar la Universitatea din Washington.
Micul Bill s-a remarcat înca din scoala elementara, depasindu-si colegii în toate domeniile, astfel ca parintii au hotarât sa-l înscrie la o scoala privata în Lakeside. Decizia a avut efecte deosebite pentru întrega sa viata. La Lakeside, Bill Gates a pasit în stiinta computerelor.

Hackerul Bill Gates

În primavara lui 1968, scoala din Lakeside decide ca este cazul sa-i initieze pe elevi în lumea computerelor. Bill Gates, Paul Allen si alti câtiva elevi (multi dintre ei au devenit apoi primii programatori ai companiei Microsoft) au devenit imediat nedezlipiti de calculator. Stateau în sala calculatoarelor zi si noapte, scriind programe si literatura de specialitate pentru calculator sau orice altceva legat de acesta. În scurt timp, trupa lui Gates a început sa aiba probleme la scoala, pentru ca a început sa chiuleasca în mod regulat de la ore.
În vara lui 1968, Computer Center Corporation si-a deschis sediul în Seatt


  • Referate asemanatoare

Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org