Referat - Comunicarea intre ONG-uri

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
503
Etichete
comunicarea, intre, onguri
Descarcari
395
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Comunicarea între ONG-uri

Comunicarea este calea spre întelegere, armonie, eficienta sau, dimpotriva, poate fi sursa de conflicte atunci când procesul de comunicare autentica este alterat. Relatiile interpersonale sunt sursa a dezvoltarii psihosociale. Tranzactiile interumane pot fi identificate prin intermediul unitatilor de comunicare (verbala si nonverbala). De asemenea, grupul de munca din organizatii reprezinta cadrul în care se formeaza o parte din identitatea fiecaruia. Comunicarea în grupul de munca poate fi cauza/efectul performantelor înalte sau scazute în activitate.

Prin termenul întelegere vreau sa exprim relatiile dintre membri acelei organizati nonguvernamentale care pentru o buna întelegere trebuie sa fie comunicativi, sa aiba o relatie strânsa între ei, sa creara corespunzator o informatie, conteaza si modul în care comunica.

Prin termenul armonie vreau sa exprim starea de spirit care se întrepatrunde între membri ONG-ului, modul de comunicare dintre fiecare membru cu un alt membru, întelegere dintre ei, felul în care se armonizeaza, comunica, este foarte important sa nu existe divergente între membri, pentru ca daca exista divergente, nu mai pot comunica, nu mai pot forma un tot unitar, se pot forma grupuri care sa lucreze separat, si se pierde obiectivul principal al organizatiei.

Comunicarea trebuie sa fi eficienta, prin eficienta se întelege o buna comunicare între membri acelei organizati, care trebui sa formeze o echipa, sa se înteleaga ca o echipa bine pusa la punct, pentru a forma o echipa competitiva ai nevoie de oameni de încredere, cam cu aceleasi ideii, deci ca sa formezi o echipa aduni un numar mai mare de oameni, îi pui sa discute între ei, observi cam ce grupuri se formeaza, pentru ca ei se vor gasi grupa aparent dupa instinct, nu este nevoie neaparat sa iei un anumit grup si sa pleci cu el mai departe, poti schimba câtiva oameni între ei sa observi daca se integreaza în alt grup, daca se integreaza usor acela este membrul de ca


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org