Referat - Despre industria usoara

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
641
Etichete
despre, industria, usoara
Descarcari
554
Nota
0 / 10 - 0 voturi






Întroducere






Industria usoara ocupa un rol important în viata oamenilor.
Ea cuprinde ramuri ca: industria textila industria de tricot, industria încaltamintei, industria obiectelor de faianta, industria de confectii s.a.
Principala sarcina a industriei usoare consta în asigurarea populatiei cu productie calitativa si universala, productie ce ar mari nivelul material si cultural al vietii oamenilor.
Un loc aparte în industria usoara îl ocupa industria de confectii – cea mai importanta ramura a industrie date.
Rolul principal în dezvoltarea industrie de confectii – realizarea rezultatului final si sporirea eficientei muncii – apartine reutilari tehnice, aplicarii în practica a ultimelor realizari în domeniul tehnologiei, mecanizarii si automatizarii.
Calitatea confectiei, efectul economic al productiei si consumului ei e conditionat de proiectarea modelului, tesatura folosita, utilajul modern.
Cresterea situatiei materiala si culturale are ca rezultat cresterea necesitatii unor vestimente frumoase, elegante, comode si la moda.
Îmbracamintea joaca un rol important de asemenea în comunicare si în relatiile dintre oameni.
Prin îmbracaminte omul se autocaracterizeaza, ea refectîndu-i gusturile si nivelul de cultura generala.

















































coala























Formarea unei economii de piata reale cu o structura renovata si functionabila eficient este un proces complex si multilateral de reorganizare radicala a vietii social-economice a societatii. În procesul desfasurarii acestor transformari, se rezolva în mod consecvent si problemele privind reformarea macroeconomica în ansamblu, relansarea sectorului real al economiei. O importanta deosebita trebuie sa se acorde reorganizarea lor deoarece anume de determinat, în cele din urma, eficacitatea reformei economiei nationale si dinamica dezvoltarii ei.
În acest sens o aten


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org