Referat - E-book-Cartea electronica

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
341
Etichete
ebookcartea, electronica
Descarcari
228
Nota
0 / 10 - 0 voturi

E-BOOK - CARTEA ELECTRONICA





Suntem in 2004, un mileniu si o era a comunicatiilor si a electronicii, suntem abia la inceputuri, dar suntem increzatori si inovatori. Astfel incat totul se desfasoara foarte rapid si pe zi ce trece.
Omul are nevoie de informare, omul de afaceri are nevoie de informare rapida si scurta si la obiect. Asa a aparut calculatorul si retelele de comunicatii. Asa a aparut internet-ul, dintr-o nevoie de comunicare rapida usoara si fara griji. Ochii nostri au inceput sa fie mult mai atenti in fata unui calculator, in fata unui ecran de sticla pe care ni se desfasoara o imagine, decat in fata unui ziar, sau a unei carti, sau a unei reviste. As indrazni sa spun ca timpul hartiei tipografice se apropie de final. Is de asemenea as indrazni sa incerc sa introduc conceptul de hartie electronica.
Hartia electronica nu este nimic mai mult decat ceea ce obisnuiam sa facem pana acum, sau chiar inca obisnuim. Hartia electronica este acea fituica pe care obisnuiam sa scriem ideile noastre in ore, in parcuri sau oriunde altundeva. Acea hartie obisnuita, obtinuta din celuloza este acum inlocuita de ceva obtinut din plastic si din siliciu. Este inlocuita de calculator, de notepad, de laptop si de orice alt mijloc electronic de stocare a informatiei.
De ce ? Foarte simplu. Pentru ca acest mijloc electronic de stocare a informatiei este mult mai comod, nu implica decat apasarea catorva taste sau butoane, nu este atat de incomod ca si hartia, plus ca nu ne trebuie foarte multe buzunare ca sa ascundem acele hartii si ca sa stam sa cautam acele hartii prin atat de multe buzunare. Hartia electronica nu ocupa mai mult decat un buzunar ( pentru PAD-uri ) si nu mai mult decat o servieta sau o mapa pentru celelalte tipuri de calculatoare portabile. Hartia electronica nu cere tus, sau pix sau stilou sau orice alt instrument de scriere ( care de cele mai multe ori poate creea destule probleme ), ci doar de atingerea catorva butoane. Hartia electronica poate s


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org