Referat - Practici sexuale generatoare de prejudecati

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
383
Etichete
practici, sexuale, generatoare, prejudecati
Descarcari
241
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Practici sexuale generatoare de prejudecati
Dupa o lunga perioada de timp în care preocuparile legate de sex erau catalogate (în cel mai fericit caz) drept neserioase si imorale, mijloacele de comunicare în masa au fost invadate de subiecte ”fierbinti”. Indiferent de forma ei de manifestare, fie prin diverse publicatii, emisiuni de radio sau TV, filme, site-uri Internet etc, sexualitatea a patruns încet dar sigur pe piata româneasca, producând un impact major asupra oamenilor, indiferent de vârsta si sexul lor. Practic nu exista domeniu de activitate unde sexualitatea sa nu fie prezenta, fie ea explicita ori sugerata. Pâna si banalele reclame la diferite marci de ciocolata sau cafea apeleaza la sexualitate.
Aceasta invazie de subiecte ”fierbinti”, strict interzise altadata a avut efecte benefice dar si negative asupra societatii. Ma voi referi în continuare la câteva subiecte pe marginea carora s-au tesut prejudecati ce tin de actul sexual fizic si subiectiv.
Sexul oral
Sexul oral reprezinta stimularea organelor genitale feminine sau masculine cu gura sau cu limba si este o practica foarte veche si foarte raspândita. Un studiu ne arata ca mai mult de 90% dintre cuplurile casatorite sub 25 de ani au aceasta practica si exista chiar dovezi ca si cuplurile mai în vârsta încearca, unii chiar pentu prima data.
Sexul oral este un mod excelent de preludiu sau excitare pâna la orgasm a partenerului. Denumirile stiintifice pentru sexul oral sunt: cunnilingus pentru stimularea orala a organelor genitale feminine si felatie pentru stimularea orala a organelor genitale masculine. Cuplurile care practica sexul oral îl vad ca pe un lucru normal si foarte placut, fiind o metoda puternica de excitare pentru barbati si o metoda tandra si lenta pentru femei.
Sexul oral este foarte normal si unele studii arata ca aproximativ 9 din 10 oameni îl accepta în timp ce fac dragoste. Nu fiecare cuplu accepta, dar în fond nimeni nu este obligat sa practice sexul o


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org