Referat - Servicii postale

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
428
Etichete
servicii, postale
Descarcari
262
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Servicii Traditionale
Corespondenta interna Expediere scrisori, pachete mici
CORESPONDENTA este serviciul care va permite expedierea de scrisori, carti postale, imprimate, acte de procedura, pachete mici pana la 2 kg, incredintate retelei postale pentru a fi prelucrate, transportate si remise la destinatie. Timpi de distributie: - 24 ore in interiorul aceleiasi regiuni postale; - 48 ore intre regiuni diferite. In fiecare localitate, corespondenta este distribuita la domiciliul/sediul destinatarilor o data pe zi, de luni pana sambata in mediul urban si de luni pana vineri in mediul rural, cu exceptia sarbatorilor legale.


Mesagerie interna Expediere colete
MESAGERIA este serviciul care va permite expedierea de documente, valori, acte, bunuri materiale sau numerar prin intermediul coletelor, scrisorilor si cutiilor cu valoare declarata. Timpi de distributie: - 24 ore in interiorul aceleiasi regiuni postale - 48 ore intre regiuni diferite.



Corespondenta externa Expediere scrisori, pachete mici
CORESPONDENTA este serviciul care va permite expedierea de scrisori, carti postale, imprimate, acte de procedura, pachete mici pana la 2 kg, incredintate retelei postale pentru a fi prelucrate, transportate si remise la destinatie.



Mesagerie externa Expediere colete

MESAGERIA este serviciul care va permite expedierea de documente, valori, acte, bunuri materiale sau numerar prin intermediul coletelor, scrisorilor si cutiilor cu valoare declarata.


Servicii de curierat rapid

Prioripost
Curierat rapid intern
PRIORIPOST este serviciul de curierat rapid intern al Postei Romane cu cea mai extinsa retea din tara care va permite expedierea de documente si marfuri. Timpi de distributie Documentele sau coletele ajung la destinatie in: * 6 ore in aceeasi localitate; * 24 de ore intre principalele localitati din tara (peste 110 localitati); * 36 de ore in restul locatiilor din retea.
Modalitati de prezentare Trimiterile pot fi prezentat


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org