Referat - Reciclarea

Categorie
Referate Ecologie
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
418
Etichete
reciclarea
Descarcari
305
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Reciclarea

Reciclarea este folositoare pentru mediu doar daca procesul de reciclare este condus intr-o maniera logica. REMAT MH se straduie sa faca comert cu deseuri avand ca prioritate protectia mediului. Legile romanesti incumba mari responsabilitati in cazul distrugerilor de mediu cauzate de materialele uzate lasate la voia intamplarii.  Managementul nostru performant va asigura ca facem toate eforturile pentru evitarea riscurilor privind mediul.
Echipa manageriala este responsabila pentru realizarea unei protectii adecvate a mediului in cadrul organizatiei. Pentru a fi aplicata efectiv la nivelul intregii organizatii si pentru a asigura consistenta in actiune, introducerea unui Sistem de Management al Mediului (SMM) este unul din principalele noastre obiective. La fel cum sistemul calitatii s-a dezvoltat in perioada anilor ’80 pentru a adauga mentenanta la eficienta pe perioada fabricatiei si competitivitate, cadrul de desfasurare si standadele SMM sunt implementate in prezent pentru a determina organizatiile sa atenueze reziduurile, sa devina mai profitabile si sa distruga cat mai putin mediul cu care interactioneaza.
Prin transformarea reziduurilor in resurse utilizabile, reciclarea ofera o modalitate de administrare a reziduurilor solide reducand poluarea, conserva energia, creaza locuri de munca si dezvolta industrii manfucaturiere mai competitive. La fel ca si deversarea reziduurilor in zone special amenajate sau arderea lor in incineratoare, reciclarea costa si ea bani. Cointeresarea societatii in reciclare presupune o constientizare deplina a beneficiilor si costurilor economice si de mediu ale reciclarii, comparativ cu consumurile unilaterale de resurse si stocarea produselor uzate in zone special amenajate sau arderea lor in incineratoare. Cand se iau in considerare toti acesti factori, devin evidente avantajele reciclarii.
Reciclarea elimina poluarea si conserva resursele naturale. Cel mai mare beneficiu de mediu al reciclarii este legat nu de depozi


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org