Referat - Comertul electronic si afacerile

Categorie
Referate Economie
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
385
Etichete
comertul, electronic, afacerile
Descarcari
263
Nota
0 / 10 - 0 voturi






Comertul electronic si afacerile


Internetul ca instrument de afaceri
Orice afacere este o afacere pentru oameni. Indiferent daca oferiti produse, cum ar fi incaltaminte sau caschete de baie, sau oferiti servicii, cum ar fi servicii de telefonie sau imprumuturi pe termen lung, tot despre o afacere pentru oamenni este vorba!
Fie ca sunteti proprietarul independent al unei firme ,,de moda veche”, cu un sediu construit din caramida si mortar... fie ca sunteti proprietarul unei afaceri moderne din domeniul economiei electronice, a carei adresa este o pagina web, tot despre o afacere pentru oameni este vorba!
Idiferent in ce tip de afacere ati fi implicat, succesul pe care il veti obtine depinde de capacitatea dumneavoastra de a comunica cu oameni... de a-i asculta... de a-i atrage ... de a-i ajuta.. de a-i convinge sa cumpere...de a-i invata si de ai pregati profesional... de a-i inspira.. de a imparti cu ei bune si rele... de a iubi oameni.
Internetul este un instrument foarte eficient, poate cel mai grozav instrument innventat vreodata,insa nu trebuie sa pierdem nici o clipa din vedere faptul ca este doar un instrument. O
Acest instrument este atat de eficient, incat o persoana poate construi o afacere de multe milioane de dolari stand in fata tastaturii unui singur computer conectat la Internet! Insa o alta persoana poate avea acelasi computer, acelasi acces la Internet si il poate aseza pe un birou, fara sa il porneasca niciodata! Ce profit va genera acest computer? ZERO.
Acelasi instrument.
Acelasi potential de afaceri.
Rezultate diferite.
Internetul ne ofera o sansa de noi depinde daca o vom aprecia la adevarata ei valoare sau o vom neglija.




Comertul electronic si afacerile
In lumea afacerilor de azi tehnologia este vazuta ca un important factor catalizator al proceselor de restructurare a activitatilor comerciale precum si astrategiilor de dezvoltare a companiilor
Compani care activeaza in cele mai diverse domenii ( sectorul bancar, dive


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org