Referat - Metoda backtracking

Categorie
Referate Informatica
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
317
Etichete
metoda, backtracking
Descarcari
256
Nota
0 / 10 - 0 voturi
















































Cuprins

1.Introducere……………………………..pag.3

1.Metoda backtracking……………………pag.2

2.Rutina backtracking………….…….……pag.4

3.Programe si probleme…………..……….pag.5

4.Bibliografie……………….…….……….pag.7 INFORMATICA

Academia Franceza definea informatica: „Stiinta tratarii rationale prin masini automate a informatiei, considerata ca suport al cunostintelor umane, precum si a comunicarilor în domeniile tehnic, economic si social”.
În sens mai larg, informatica se ocupa de organizarea, memorarea, prelucrarea, transmiterea si redarea informatiilor într-o forma accesibila omului, si de asemenea, de configurarea unui ansamblu de echipamente care asigura functiile de mai sus.
Introducerea informaticii în diverse domenii de activitate, consta în aplicarea unitara a metodelor, tehnicilor, terminologiilor specifice informaticii, este într-un cuvânt „informatizare” si rezulta într-o activitate cu eficienta mai mare.
Informatica s-a nascut odata cu calculatorul; din acel moment informatia a devenit un concept fundamental stiintific si tehnologic aplicat unor fenomene, de la gaurile negre din univers la DNA, de la organizarea celulelor la procesele gândirii umane, de la conducerea întreprinderilor la alocarea resurselor globale. Acest concept a restructurat disciplinele stabilite, a stimulat formarea unor noi subiecte si domenii de activitate. Traim acum într-o societate a informatiei, un ev al informatiei. Privim modele de prelucrare a informatiei pentru a ne explica propriile noastre modele de gândire.
Teorii bazate pe conceptul de in


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org