Referat - PDA si telefoane mobile

Categorie
Referate Informatica
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
488
Etichete
pda, telefoane, mobile
Descarcari
220
Nota
0 / 10 - 0 voturi

PDA si telefoane mobile



In zilele noastre telefonul mobil il are orcine, la noi in tara, deoarece sunt ieftine si utile. Desigur un telefon ieftin este si un telefon slab. Acestea au doar functiile de baza: receptionare apeluri, apelare, ceas, alarma, calculator, convertor si functia de mesaje scrise. Acestea sunt si greoaie si display-ul nu afiseaza decat doua culori.
Un telefon mediu este dotat cu un ecran color cu rezolutie acceptabila, sunete polifonice si eventual cateva functii in plus. Tehnica permite mult mai mult si ingineri companiei Samsung au pus un telefon mobil intr-un ceas de mana. Wrist Watch Mobile Phone cu ecran color, pentru retelele GSM / GPRS. Telefonul seamana cu cel al faimosului Dick Tracy; este un telefon inedit, fiind singurul model comercial din aceasta categorie de telefoane mobile cere utilizeaza standardul GSM. Micul dispozitiv ofera suport pentru GPRS clasa 10, care va asigura utilizatorilor o viteza de transfer suficienta pentru utilizarea browser-ului WAP 1.2 si a clientului de e-mail. Telefonul suporta atat SMS cat si MMS, beneficiind si de conectivitate Bluetooth. Utilizatori pot interactiona cu micul telefon prin intermediul display-ului OLED, cu o rezolutie de 96x94 pixeli, care poate fi personalizat cu numeroase wallpaper-uri. Pe langa acestea, mai arata si ora exacta.
Smart-phones este un termen din ce in ce mai utilizat pentru telefoanele cu capabilitati mult mai ridicate. Aceste au sistem de operare (Symbian OS 7.0, Microsoft Mobile 2003....) la fel ca PC-urile obisnuite. Spre exemplu Sony Ericsson P910i, P800 care functioneaza pe marele rival al lui Microsoft Mobile, Symbian care este proprietatea celor de la Nokia, Motorola si bineinteles Sony Ericsson. Atat pe hartie,cat si in practica, Symbian este superior. Contine toate trasaturile principale de la Microsoft, inclusiv e-mail, internet si Wap browsing, address book, task manager, calendar, video si audio player, voice recorder si bineinteles, posibilitatea de a vor


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org