Referat - Pregatirea prezentarii

Categorie
Referate Informatica
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
318
Etichete
pregatirea, prezentarii
Descarcari
202
Nota
0 / 10 - 0 voturi



Pregatirea prezentarii
7.1 Pregatirea diapozitivelor

Stabilirea formatului unui diapozitiv

Inainte de a fi imprimat documentul, va trebui stabilit formatul paginii. Pentru asta se alege optiunea Page Setup (Initializare pagina) din meniul File (Fisier), ce deschide urmatoarea fereastra, cu urmatoarele proprietati:


Copierea, mutarea, stergerea diapozitivelor unei prezentiri

Pentru a realiza diferite operatii cu diapozitivele unei prezentari, se recomanda utilizarea vizualizarii Slide Sorter View (Sortare diapozitive).
Copierea si mutarea diapozitivelor in diferite parti ale prezentarii sau chiar in prezentari diferite este posibila datorita existentei Clipboard-ului.
Pentru a copia un diapozitiv, in alta parte a prezentarii sau intre prezentari diferite se alege optiunea Copy (Copiere) din meniul Edit (Editare), sau se foloseste combinatia de taste Ctrl+C. Se mai poate da clic pe pictograma aflata In bara de instrumente.


Atentie!! Pentru a putea alege optiunea Copy (Copiere) va trebui ca dipozitivul ce trebuie copiat sa fie selectat, in caz contrar aceasta optiune va aparea cu culoarea gri in meniu (neactivat).

Dupa copierea diapozitivului, pentru a putea fi pus in locul unde se doreste va trebui sa alegeti optiunea Paste (Lipire) din meniul Edit (Editare), sau prin combinatia de taste Ctrl+V.
Se poate opta si pentru un simplu clic pe imaginea din bara de instrumente.


0 alta modalitate de copiere a unui diapozitiv este apelarea din meniul Edit (Editare) a functiei Duplicate (Dublare) sau apasarea taste lor Ctrl+D.


Pentru a muta un diapozitiv, in alta parte a prezentarii sau intre prezentari diferite se alege optiunea Cut (Decupare) din meniul Edit (Editare), sau se foloseste combinatia de taste Ctrl+X. Sa mai poate da clic pe pictograma aflata in bara de instrumente.

Dupa mutarea diapozitivului, pentru a putea fi pus in locul unde se doreste va trebui sa alegeti optiunea Paste (Lipire) din meniul Edit (Editare), sau prin combinatia


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org