Referat - Windows Millenium

Categorie
Referate Informatica
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
318
Etichete
windows, millenium
Descarcari
204
Nota
0 / 10 - 0 voturi

WINDOWS MILLENIUM

Windows Millenium este un sistem de operare nisa între Windows 98 S.E. si Windows 2000. Windows Millenium preia numeroase caracteristici de la Windows 2000. „Instalarea” pe curat a Windows-ului Millenium dureaza aproximativ cât a Windows 98 S.E., între 30-60 minute. Windows Millenium detecteaza automat componentele hardware si instaleza driverile specifice fiecarei componente. Icon-urile de sistem au preluat înfatisarea celor din Windows 2000, restul interfetei este neschimbat fata de Windows 98 S.E. Un amanunt interesant este ca dupa un click cu butonul drept al mouse- ului pe Taskbar puteti alege din meniul care apare, ce potiuni din meniul Start sa fie expandabile.
Singurul domeniu în care se remarca o schimbare radicala în ceea ce priveste Windows Media Player-rul upgradat la versiunea a saptea si mult îmbunatatit, care acum are suport pentru skin-uri. Suportul pentru skin-uri nu este singurul atu al Media Player-ului. Acestuia ia fost îmbunatatit codul pentru streaming, i-au fost adaugate codec-uri noi si a fost îmbunatatit cu un egalizator si cu diverse module de vizualizare, apropiindu-se din acest punct de vedere de playere cu mare impact pe piata cum ar fi WinAmp.
Microsoft pune un puternic accent pe domeniul multimedia, concluzie sprijinita de aparitia Windows Movie Maker, un program de editare video entry level, asemanator cu cele care se gasesc în pachetul software al unor placi video cu posibilitati de captura sau al unei camere digitale. Acestea compenseaza lipsa mai multor optiuni de editare prin usurinta cu care poate fi folosite, astfel încât oricine poate sa îsi organizeze filmele din vacanta si sa le transfere pe un suport oarecare sau sa e prezinte pe Internet.
Internet Explorer 5.5 a fost si el inclus în Windows Millenium.
Microsoft a rupt legaturile cu trecutul si-a eliminat DOS din Windows. Pâna si familiarul Scandisk ce aparea dupa un reset accidental sau voit al calculatorului a fost înlocuit cu o versiune de Windows.


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org