Referat - Gestiunea resurselor umane la intreprinderea SC STIROM SA

Categorie
Referate Management
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
455
Etichete
gestiunea, resurselor, umane, intreprinderea, stirom
Descarcari
433
Nota
0 / 10 - 0 voturi

GESTIUNEA RESURSELOR UMANE
LA ÎNTREPRINDEREA S.C. STIROM S.A.
- 2002 -

Prezentarea firmei
Denumirea si statutul juridic:
Societatea comerciala “STIROM“ S.A. are sediul în Bucuresti, Str. Theodor Pallady, nr. 45, sectorul 3. A fost înfiintata în conformitate cu prevederile legii 15/1990 si HGR 1176/1990 ca unitate cu personalitate juridica sub numele de “STIROM“, prin preluarea integrala a patrimoniului fostei “Întreprinderi de Articole de Sticlarie” Bucuresti fiind aprobata prin Hotarârea Guvernului României . Societatea a fost înmatriculata la Registrul Comertului în data de 26.12.1990. Din 29.12.1995, S.C.STIROM S.A. devine societate cu capital majoritar privat.
HCM 651/1966 este “actul de nastere“ al celui mai mare producator de sticlarie din România, aparut initial sub denumirea de FASB (Fabrica de Articole de Sticlarie Bucuresti), unitate moderna, cu dotarea tehnica la nivelul mondial al momentului. FASB a fost pusa în functiune în anul 1970, livrând pâna în 1990 câteva miliarde de articole de sticlarie, atât pietei interne cât si la export.
S.C. STIROM S.A. continua sa ramâna si astazi cel mai mare producator intern, având o capacitate de productie de peste 450 tone sticlarie / zi.

Domeniul si obiectul de activitate
Înca de la înfiintarea sa, S.C. STIROM S.A. a fost si continua sa ramâna cea mai mare întreprindere din România de sticlarie automata. Domeniul de activitate al societatii, prevazut în statutul sau, consta din fabricarea si comercializarea pe piata interna si la export a articolelor de ambalaj si menaj, tuburi, fiole farmaceutice, lentile si alte articole tehnico-utilitare din sticla calcosodica si borosilicatica.
De asemenea, în cadrul societatii, se mai desfasoara si alte activitati specifice industriei sticlei, atât în folosul propriu cât si pentru alte unitati din cadrul sectorului (proiectare si executie matrite sticlarie, piese de schimb si utilaje specifice, prestatii diverse etc.).
Clientii principali ai S.C. STIROM S.A. sunt


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org