Referat - Analiza firmei SC Image Cloths SRL

Categorie
Referate Marketing
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
677
Etichete
analiza, firmei, image, cloths, srl
Descarcari
376
Nota
0 / 10 - 0 voturi

S.C.”IMAGE CLOTHS” SRL a fost infiintata in ianuarie 1992 cu denumirea de “WHITE” SRL, avand asociat unic. In martie 1996 are loc modificarea nr. de asociati prin cesionarea a 16 parti sociale si modificarea numelui societatii in “IMAGE CLOTHS”.
* In prezent firma apartine unor frati (parteneri in afaceri), unul stabilit in Franta avand 80% din capitalul firmei, celalalt, respectiv patronul firmei cu sediul in Iasi, detine 20% din afacere.
* In 1996 patronii au infiintat un mic atelier de confectii cu sediul in str. Rachiti nr. 28 initial 10 angajati supravegheati de un maistru tehnolog. Sustinuti de contracte incheiate cu parteneri francezi, firma si-a extins numarul angajatilor in prezent la 60.
* Interesat tot mai mult de obtinerea unor produse de calitate, patronul a angajat personal calificat pt. a avea un flux tehnologic standard urmarind cresterea productivitatii. Prin intermediul asociatului din Franta, patronul a achizitionat utilaje performante pentru cresterea calitatii produselor si a productivitatii muncii.
* In toamna anului 1999 deschide un punct de lucru, inchiriind o hala de productie la Statia Pilot a Facultatii de Textile unde isi desfasoara intreaga activitate.
* In prezent firma lucreaza in sistem lohn(contract de lohn prin comisionar). Firma realizeaza , in special produse de dama: pantaloon, sacou, jacheta, costum, fusta.
* Materia prima este adusa din Franta. Tot ce se lucreaza se livreaza in Franta; se lucreaza exact ce se cere pe piata.; nu au comenzi in Romania.
Firma are un profit de 6%.



ANALIZA SWOT

Puncte tari -societatea se bucura de un colectiv tanar,fara multi sefi.
-livrarea se face la timp.
-firma detine utilaje performante(achizitionate prin intermediul
asociatului din Franta).
-societatea incheie contracte numai cu parteneri din Franta.


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org