Referat - Christina Aquilera

Categorie
Referate Muzica
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
480
Etichete
christina, aquilera
Descarcari
286
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Christina Aquilera

Christina Aguilera Maria s-a nascut in 18 Decembrie 1980.Ea este de origine ecuadoriana si irlandeza deoarece tatal ei este un Ecuadorian , iar mama ei este o irlandeza.
Inca de la varsta de 6-7 ani ea visa sa ajunga o vedeta.Insa colegii ei de multe ori erau rautaciosi cu ea din cauza ca era mult mai celebra decat ei : "I've wanted to be a star since I was six or seven," spune ea. "My dreams of becoming a recording artist have kept me going." In traducere ea spune :”Mi-am dorit sa fiu o vedeta de cand aveam 6 sau 7 ani. Idealurile mele sa devin o cantareata m-au ajutat sa merg mai departe.’’
Cariera ei ca artist a inceput atunci cand a inceput cante la o scoala de tinere talente.A doua oara cand si-a facut aparitia in fata unei audiente live a interpretat Imnul National pentru Pittsburg Steelers and Penguins.
La varsta de 12 ani , Christina a participat la celebra emisiune « The Mickey Mouse Club « ca si « Mousketeer », alaturi de colegii ei de acum : Britney Spears , Justin Timberlake si J.C. Chasez cei doi formand mai tarziu alaturi de alti baieti formatia Nsync.Dar din nefericire emisiunea « The Mickey Mouse Club a fost intrerupta.
Dupa Britney Spears , Christina Aguilera a fost cea mai populara cantareata din anii 90 care era si este un idol pentru tineri.Spre deosebire de alti cantareti , Christina are un talent rar intalnit si are o voce nemaipomenita care o face cu adevarat o cantareata extraordinara.Dupa doi ani de la incheierea emisiunii The Mickey Mouse Club , Christina a calatorit in Japonia in 1998 , unde a inregistrat un duet : « All I wanna do » cu o vedeta pe nume Keizo Nakanishi.
Urmatoarea ei aparitie a fost in 1998 in orasul Brasov la « Cerbul de aur » unde nu a castigat. Ea a declarat dupa concurs pe postul VH1 : »Am devenit celebra abia dupa ce am participat la Cerbul de Aur din Romania »
Dupa ce s-a intors in 1998 in S.U.A , a inregistrat un cantec numit:”Reflection” pt desenul animat Disney , “Mulan” care a ajutat


  • Referate asemanatoare

Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org