Referat - Satanismul in muzica rock

Categorie
Referate Religie
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
342
Etichete
satanismul, muzica, rock
Descarcari
216
Nota
0 / 10 - 0 voturi















0















































Crucea este o arma a Ortodoxiei. Diavolul uraste Crucea pentru ca prin ea Hristos, prin jertfa Sa rascumparatoare, a aratat iubirea lui deplina fata de umanitate si a biruit desavarsit puterea Satanei. Despre Sfanta Cruce, Sfanta Scriptura spune: “Caci cuvantul crucii, pentru cei ce pier este nebunie; iar pentru noi cei ce ne mantuim este puterea lui Dumnezeu (Corinteni 1:18)”. Pentru cei cei merg pe drumul pacatului, puterea Sfintei Cruci li se pare o prostie, dar pentru noi, care inaintam pe drumul mantuirii, Crucea este puterea lui Dumnezeu, care mantuieste.
Astazi crucea este cea mai obisnuita podoaba pentru cantaretii de muzica rock. Nu le pasa ca afiseaza un simbol sfant al crestinismului si in acelasi timp savarsesc tot felul de pacate si faradelegi de neinchipuit. Astfel Satana micsoreaza insemnatatea Crucii si intuneca valoarea ei in ochii tineretului.
Un alt mod prin care Satana ataca Sfanta Cruce este batjocorirea si
dispretuirea ei. Se pune intrebarea: de ce dispretuiesc mereu, batjocoresc Sfanta Cruce, si lupta impotriva a ceva in care ei nu cred si care nu are nici o valoare pentru ei? De ce? De fapt Sfanta Cruce ii arde, ii deranjeaza, ii necajeste. Dar ei nu-si dau seama ca prin insusi acest fapt, lupta impotriva lui Dumnezeu si a simbolurilor Sale, si dau, vrand, nevrand marturie despre existenta si puterea Lui.
O cantareata desfranata care blasfemiaza, pe care o adora mii de tineri, Madonna (al carei nume inseamna fecioara) a spus intr-un periodic: “Crucea este sexy, pentru ca are pe ea un barbat gol”.
Rasturanarea Sfintei Cruci a fost dintotdeauna un element esential al ceremoniilor satanice, acest fapt petrecandu-se adesea si in cadrul muzicii rock.
Insa cea mai mare batjocorire a Crucii se gaseste in simbolul de mai jos. Cei mai multi dintre noi il considera ca fiind emblema pacii, dar daca studiem cu atentie provenienta lui, vom descoperi ceva cu totul opus. Sa vedem cu


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org