Referat - Creearea Prezentarilor

Categorie
Referate Istorie
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
324
Etichete
creearea, prezentarilor
Descarcari
239
Nota
0 / 10 - 0 voturi


Creearea Prezentarilor

2.1. Modul de vizualizare al prezentarilor


Ca forma de prezentare a materialului ce trebuie creat, puteti alege diferite moduri de vizualizare din meniul View (Vizualizare), sau puteti alege una din optiunile existente in partea stanga jos a ferestrei.
Aceste optiuni sunt urmatoarele:
Normal - este tipul de vizualizare cel mai des folosit, ce va permite vizualizarea diapozitivelor cat si a tuturor datelor cuprinse in acest diapozitiv, este foarte utila pentru crearea unei imagini de ansamblu asupra prezentarii.
Outline View - prezinta textul si comentariile referitoare la un diapozitiv, iar in partea dreapta sus este prezentat diapozitivul selectat, este foarte buna pentru editarea textului si a comentariilor.
Slide View - este o vizualizare ce prezinta un diapozitiv, fiind foarte utila atunci cand lucrati cu imagini grafice.
Slide Sorter View (Sortare diapozitive) - prezinta fiecare diapozitiv sub forma unei mici imagini grafice fiind foarte utila pentru realizarea operatiilor de copiere, mutare a unor diapozitive.
Slide Show (Expunere diapozitive) - se poate vizualiza intreaga prezentare creata. Pentru a porni o prezentare puteti apasa tasta F5 existenta pe tastatura.

2.2 Diapozitive
Adaugarea unui diapozitiv nou cu format definit

Pentru a adauga un diapozitiv nou unei prezentari alegeti din meniul Insert (Inserare) functia New Slide (Diapozitiv nou), sau puteti apasa simultan tastele Ctrl+M. Pe ecran va aparea fereastra New Slide din care va alegeti formatul dorit pentru diapozitiv. Din partea stanga a ferestrei alegeti tipul dorit pentru diapozitiv.



In aceasta fereastra puteti alege diferite formate pentru diapozitivele pe care Ie introduceti, ca de exemplu puteti introduce diapozitive cu format de tip titlu, de tip grafic si text, de tip tabel si altele.

Alegerea diapozitivului dorit

Atunci cand doriti sa va pozitionati pe un diapozitiv, in partea stanga a ferestrei, selectati diapozitivul dorit, in modul de v


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org