Referat - Campanie de promovare a vopselurilor in mediul rural

Categorie
Referate Marketing
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
336
Etichete
campanie, promovare, vopselurilor, mediul, rural
Descarcari
250
Nota
0 / 10 - 0 voturi

PROIECT MARKETING SI PUBLICITATE




CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL




Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele
Numar de locuitori ( la recensamântul din 2002): 3267
Din care -barbati: 1521
-femei: 1746
Populatia pe grupe de vârsta: -copii (0-18 ani) 571
-adulti (18-60 ani) 2382
-batrâni (peste 60) 314

Ocupatia principala a locuitorilor comunei Lita este agricultura si cresterea animalelor, acestea fiind si principalele surse de venituri. Un procent relativ mic (aproximativ 20%) dintre adultii apti de munca sunt angajati. Unii dintre acestia lucreaza în industria chimica deoarece în orasul Turnu Magurele exista un combinat de îngrasaminte chimice, din care numai unele sectii mai functioneaza. Datorita cresterii alarmante a ratei somajului, în zona au luat fiinta mai multe fabrici de textile, ramuri ale unor trusturi internationale, ce au angajat mâna de lucru ieftina, în majoritate tineri pâna în 35 de ani. Aproximativ 10% din adultii pâna în 40 de ani lucreaza in strainatate.
Din punctul de vedere al veniturilor, acestea se situeaza la nivelurile mici si mijlocii rezultate din salarii, ajutoare de la rudele din strainatate, ajutoare de somaj, pensii, comert cu produse agrare si animaliere.
În ceea ce priveste educatia, în comuna sunt doua gradinite si doua scoli generale iar cele mai apropiate licee, scoli post-liceale si scoli de meserii se afla în Turnu Magurele. Populatia tânara, pâna în 40 de ani este absolventa de liceu sau cel mult de studii post liceale in proportie de aproximativ 70%. Procentul absolventilor de studii superioare este foarte mic (1


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org