Referat - Polimeri cu armatura din fibra de sticla

Categorie
Referate Chimie
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
355
Etichete
polimeri, armatura, din, fibra, sticla
Descarcari
229
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Polimeri cu armatura din fibra de sticla


Panourile sint durabile, estetice, componentele prefabricate pentru cladiri oferind arhitectului multiple posibilitati de optiune asupra marimii, aspectului, formei, grosimii, culorii si texturii.
Cu o greutate redusa, data si de eliminarea tencuielii, aceasta noua tehnologie permite executia detaliilor mai rapid si mai ieftin.
Panourile ofera o alternativa economica efectiva la panourile clasice prefabricate din beton armat, precum si la cele scumpe din granit sau marmura.
Raportul rezistenta – greutate – pret si acuratetea realizarii finisajului arhitectural dorit, face din panourile idealul atat pentru constructia noilor cladiri, cat si pentru renovarea celor vechi, in toate tipurile de proiecte de spatii comerciale, de productie sau rezidentiale.
Panourile au fost utilizate deja pe scara larga in S.U.A la constructia de spitale, cladiri pentru birouri, banci, biserici,etc.
Constructia si renovarea cladirilor nu reprezinta decat o parte din aplicatiile noului material, putandu-se realiza, in aceleasi bune conditii, monumente funerare, piscine,dale, banci,mese si jardiniere pentru parcuri si gradini etc.
Cele 3 tipuri de sisteme de panouri descrise in prezentare sint disponibile intr-o gama larga de finisaje, efecte naturale de pietris aparent, modele sculptate, care satisfac cele mai variate exigente arhitecturale.


PANOURI PENTRU PLACARE FATADE - PPF

PPF sint usoare, nu necesita intretinere, ideale pentru a fi folosite in:
zidarie noua
incadrate in noi structuri
operatiuni de renovare.
Gaurile de prindere pentru suruburi sint executate in cursul procesului de fabricare a panoului, usurand si urgentind montarea lui.
PPF pot fi turnate dintr-o bucata si intr-o gama larga de forme, marimi, culori, texturi. Panourile pot imita aparenta de granit, marmura, calcar, in conditiile unei rezistente sporite la murdarie, infiltratii sau igrasie, impact, deteriorare datorata poluantilor chimic


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org