Referat - Consorzio Pontello Tirrena Scavi SA

Categorie
Referate Contabilitate
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
363
Etichete
consorzio, pontello, tirrena, scavi
Descarcari
528
Nota
0 / 10 - 0 voturi











PREZENTAREA GENERALA A UNITATII



Scurt istoric


Societatea Consorzio Pontello Tirrena Scavi S.A. este o firma de constructii, reabilitare drumuri si poduri originara din orasul Firenze, Italia. În tara noastra functioneaza o sucursala a firmei înca din anul 1994, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Xenopol nr.1.
Prin firma desemnam un grup de persoane organizate potrivit unor cerinte juridice, economice, tehnologice, care concep si desfasoara un complex de procese de munca în vederea obtinerii unui profit cât mai nare.
Societatea S.C. Consorzio Pontello Tirrena Scavi S.A. este o societate pe actiuni, cu capital integral strain. Societatii pe actiuni îi este caracteristica împartirea patrimoniului într-un numar de parti cu o valoare nominala numite actiuni. Influenta asupra managementului firmei se manifesta de obicei în cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, prin numarul si valoarea actiunilor posedate.
Societatea are ca activitate renovarea de drumuri si poduri, iar pentru aceasta participa la licitatii internationale în urma carora câstiga contracte pe diferite portiuni de drumuri. Beneficiarul lucrarilor de reabilitare a drumurilor nationale este Ministerul Lucrarilor Publice, Transportului si Locuintei si Administratia Nationala a Drumurilor (A.N.D.). Acest program de reabilitare a drumurilor este finantat de Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (B.E.R.D.) si de Guvernul României.
Pâna în prezent s-au reabilitat 180 km de drum , pe urmatoarele portiuni:
Cluj-Napoca- Sibiu- traseu de 98 km
Câmpia-Turzii – Târgu- Mures- traseu de 82 km.
În prezent firma lucreaza pe traseul Cluj-Napoca – Braisor, care are o lungime de 47 km. Punctul de lucru a societatii se situeaza în orasul Huedin , iar santierul se afla în satul Poieni, la o distanta de 12 km.de orasul Huedin.


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org