Referat - SC Bimbo SRL

Categorie
Referate Contabilitate
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
489
Etichete
bimbo, srl
Descarcari
411
Nota
0 / 10 - 0 voturi

S.C. BIMBO S.R.L




Aceasta societate a fost constituita din initiativa unui asociat, cetatean roman
Denumirea este S.C. BIMBO S.R.L., este persoana juridica romana, are forma juridica de societate comerciala cu raspundere limitata si are sediul in Arad str Prieteniei,nr.4, bl 130, sc B, ap 4.
Activitatea principala este 5246-Comert cu amanuntul cu articole de fierarie, cu articole din sticla si cu cele pentru vopsit (inclusiv usi metalice).
Capitalul social subscris varsat este de 700 RON.

Societatea isi desfasoara activitatea cu un numar de 27 angajati.

Evidenta contabila este condusa in conformitate cu normele legale in vigoare, inregistrarile sunt efectuate pe baza documentelor justificative, fiind respectate principiile si metodele contabilitatii.
Sunt intocmite lunar balante de verificare pentru verificarea inregistrarii corecte in contabilitate a operatiunilor patrimoniale.
Societatea asigura conducerea, evidenta si pastrarea tuturor registrelor obligatorii, cu respectarea modului de completare, pastrare si arhivare.
Datele prezentate in bilantul contabil anual reflecta realitatea si exactitatea cu privire la situatia patrimoniului si a contului de profit si pierderi.

Analiza economico financiara a intreprinderii s-a efectuat pe baza bilantului contabil si a contului de profit si pierdere din data de 31.12.2005.


Pentru inceput, elaboram bilantul financiar, ordonand activele dupa gradul de lichiditate iar pasivele dupa gradul lor de exigibilitate.
Eliminam din activ cheltuielile inregistrate in avans in suma de 19753 RON respectiv 84443 RON si scadem aceasi valoare din capitalurile proprii in pasiv. Totodata scadem din pasiv veniturile inregistrate in avans in suma de 71768 RON, respectiv 81715 RON si le adunam tot in pasiv la valoarea datoriilor pe termen scurt.

S.C. BIMBO S.R.L.








BILANT FINANCIAR

la data de 31.12.2005






Nr. Crt
Indicatori
Perioada




Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org