Referat - Cele mai frumoase declaratii

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
403
Etichete
cele, mai, frumoase, declaratii
Descarcari
310
Nota
0 / 10 - 0 voturi



Declaratii de dragoste exista de cand lumea. Cele mai frumoase dintre ele au fost pastrate de catre indragostitii din toate timpurile si de pe toate meleagurile, atat pentru a-si aduce aminte - peste ani - de clipele de fericire petrecute alaturi de fiinte dragi din viata lor, cat si pentru a lasa urmasilor o mostra din nemarginitele si inflacaratele lor iubiri.
Cea mai veche marturie a dragostei impartasite o constituie scrisoarea de dragoste gasita de arheologi in Irak, in localitatea Chaldeia. Epistola dateaza din anul 2200 i.Hr. si a fost scrisa de un oarecare Gimek catre doamna Dasbuaj, pe care aceasta o invita la o intalnire in Babilon. Greutatea scrisorii, realizata - potrivit modei epocii - cu ajutorul daltei, era de numai(!) 16 kg.
Dintre recordurile mondiale absolute, se desprinde si epistola de amor a unui tanar din Goteborg (Suedia), adresata logodnicei sale, epistola care avea respectabila lungime de 137 de metri.



"Tu ai fost si vei fi iubirea mea. Din clipa-n care te-am vazut mi-am spus ca tu esti cea pe care o asteptam de mult timp. Am facut tot posibilul sa ajung la inima ta dar.. se pare ca tu nu m-ai lasat cel putin la inceput. Atunci in mintea mea totul era confuz "Oare chiar iubeam ?", dar oare ce inseamna sa iubesti ? Era oare acel sentiment care te facea sa te simti parca tu conduci intreaga lume, cred ca asta e pentru ca pentru prima data in viata ma simt in al noualea cer dragostea mea, Te Iubesc, Te Iubesc nu ma refuza. Din clipa-n care te-am vazut atat de mult mi-ai placut, ochii tai m-au chemat. Te iubesc, esti viata mea !"

"Ma tem ca, daca m-ai iubi, mi-ar exploda tamplele de atata fericire. Tampla dreapta mi s-ar prelinge pe sani si pe coapse si s-ar scurge intr-o crapatura de pe podea.Tampla stanga s-ar desprinde de mine si, delirind, ar pluti in nestire pana cand s-ar izbi de o stea. Totusi, te rog mult, iubeste-ma."

"In fiecare zi doar la ea ma gandesc
Dar ea nu stie cat de mult o iubesc
Ea este viata mea
Ziua nu are sens far


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org