Referat - Confortul si siguranta automobilului Mercedes clasa S

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
455
Etichete
confortul, siguranta, automobilului, mercedes, clasa
Descarcari
299
Nota
0 / 10 - 0 voturi

CONFORTUL SI SIGURANTA AUTOMOBILULUI
MERCEDES CLASA S



De la aparitia primei generatii Clasa S, acum aproximativ 50 de ani, toate generatiile au fost cu un pas înaintea timpului lor. Fie ca e vorba de siguranta, confort sau dinamica - Clasa S a fost întotdeauna o deschizatoare de drumuri.Cateva dintre inovatiile aduse de Mercedes sunt :
1954-Constructia integrala a caroseriei ;
1959-Zone de deformare a caroseriei in caz de impact ;
1965-Centuri de tensiune cu prindere in 3 puncte ;
1978-Abs(Anti lock-braking system) ;
1981-Airbag;
1995-ESP(Electronic stability program);

In prezent, noua clasa S stabileste noi standarde de confort si siguranta.
Scaunele multicontur se adapteaza automat si permanent formei corpului avand pereti care se umplu cu aer in curbe,iar in cazul unui accident revin la o pozitie cat mai buna pentru a sustine coloana vertebrala.Aceste scaune dispun si de functia masaj,care la drumuri lungi ajuta la relaxarea soferului si pasagerilor.

Sistemul de climatizare este automat,avand 3 moduri presetate si o setare pentru persoanele sensibile la curent.Climatizarea se poate regla pentru fiecare pasager in parte.
Sistemul Surround harman/ kardon LOGIC7 (DVD-Audio/Video, DTS & Dolby Digital 5.1 cuprinde 14 difuzoare de mare putere, 600 Watti, amplificator DSP pe 13 canale,transforma automobilul intr-un adevarat sistem home-cinema.

Noua clasa S beneficiaza de 4 sisteme noi de siguranta :
-Sistemul Perform-Safe. Acest sistem cuprinde masuri care contribuie la siguranta în conducere: confortul pentru destinderea soferului, cum ar fi LINGUATRONIC sau conceptul de afisare si comanda, care minimizeaza abaterile de la trafic. Se adauga sistemele care sensibilizeaza, avertizeaza si asista soferul la aparitia potentialelor pericole. Exemplificatoare în acest sens sunt DISTRONIC PLUS, asistentul pentru vedere de noapte, precum si programul electronic de stabilitate ESP®.

-Sistemul Pre-Safe include sisteme care actioneaza an


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org