Referat - Cresterea melcilor

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
345
Etichete
cresterea, melcilor
Descarcari
250
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Cresterea Melcilor

PREFATA

De mii de ani, melcii au constituit hrana pentru om. Astazi acea se consuma de milioane de oameni de pe întregul mapamond. Melcii ca sursa de hrana sunt foarte putin utilizati pâna în prezent, în Australia.
Prin prezentul raport se investigheaza fezabilitatea dezvoltarii unei industrii de melci comestibili pe baza viabilitatii economice, pentru spatiul australian. Orientarea acestui studiu de prefezabilitate este îndreptata în direcia productiei comerciale si a managementului, alaturi de costurile de înfiintare implicate de stabilirea unei ferme de melci comerciala la scara mare.
Raportul include informatii necesare cresterii si producerii spre comercializare, cu detalierea specifica pentru gospodarirea amplasamentului si asupra controlului stocurilor.
Proiectul a fost finantat prin Fonduri RIRDC asigurate de Guvernul Federal.
Raportul se alatura celor mai bine de 600 de publicatii stiintifice pe diverse teme din baza RIRDC, fiind parte a programului pentru Noi Produse de Origine Animala care cauta sa promoveze si totodata dezvoltarea unor noi industrii viabile preocupate de animale.
Mare parte din publicatiile RIRDC sunt disponibile pentru consultare, salvare sau achizitionare online prin intermediul:

MULTUMIRI
Autorul raportului doreste sa îi aminteasce pe toti aceia ce au asistat si au participat la realizarea acestui sudiu de fezabilitate. Deoarece informatiile asupra înfintari de ferme de melcilor pe teriotoriul Australiei este limitata, s-a recurs la implicarea mai multor oameni, fie persoane fizice, fie companii private precum si multe departamente guvernamentale. Recomandarile acestora si asistenta asigurata dincolo de aportul informatiilor necesare studiului este apreciat si mentionat pe aceasta cale.
Multumiri speciale sunt adresate Dr Peter McInnes care a acordat sfaturi si directii de lucru pentru întocmirea raportului. Dl Ken Ashby trebuie amintit datorita ospitalitatii si asitentei nepretuite pe care ne-a acordat-o de-a lu


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org