Referat - Hotel Boavista (schema mediului global)

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
341
Etichete
hotel, boavista, schema, mediului, global
Descarcari
262
Nota
0 / 10 - 0 voturi





Oportunitati si dificultati ale mediului extern

Pentru realizarea unui studiu global al mediului ambiant este, pe de o parte, dificil si complex, iar pe de alta parte risca sa fie insuficient de selectiv in reflectarea influentelor asupra intreprinderii.
Intreprinderea este un sistem deschis spre mediul general cu care intretine doua categorii de relatii: de piata (cu clientii, furnizorii, firmele concurente, consumatorii finali ) si in afara pietei (cu puterea publica, organizatii financiare, grupuri sociale ).
Pentru a intelege presiunile pe care le suporta intreprinderea, este indicata disocierea diferitelor tipuri de medii in care aceasta evolueaza: natural, economic, comercial, tehnologic, socio-cultural, politic, administrativ, ecologic,etc.
In decursul lucrarilor, numerosi clienti ne-au solicitat nu numai urmarirea lucrarilor de design, ci si organizarea si urmarirea completa a lucrarii, astfel incat am dezvoltat si partea de project management. Astfel, impreuna cu clientii, participam activ la organizarea proiectului, de la faza de fezabilitate, licitatie, negocieri, terminand cu punerea in practica a ideilor care au stat la baza demararii unui proiect, fie el restaurant, bar, hotel sau pensiune. In felul acesta se asigura coerenta lucrarilor,avand in permanenta o viziune globala asupra momentului actual al lucrarilor, precum si al punctului unde dorim sa ajungem, eliminandu-se greseli care costa bani si timp, un lux de multe ori greu de permis.Pentru partea de structura, rezistenta si autorizatii colaboram cu cateva studiouri de arhitectura, putand astfel sa oferim clientilor nostri o gama completa de servicii.




Schema mediului global se prezinta astfel:



Tedinte Generale


















Alte Societati



Sistemul de forte ale mediului global, este redat in schema urmatoare:


Forte Forte
Economice Tehnologice


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org