Referat - Machiajul

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
364
Etichete
machiajul
Descarcari
263
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Memoriu justificativ



Fiecare femeie vrea sa straluceasca sis a fie frumoasa,desi frumusetea are diferite forme.Frumusetea este un termen relativ abstract pentru ca este personala si relativ.Noi femeile suntem frumoase fiecare in felul nostrum,dar lasand la o parte anumite lucruri am vrea sa fim totusi si mai frumoase.
Consider ca prin proiectul meu pot ajuta atat teoretic cat si practic ca acest lucru sa devina realitate pentru multe dintre noi.
Atunci cand ne intalnim perfectiunea exista modalitati care ajuta sa fie comunicari intre noi,fie sa retusam ceea ce se poate.
Cabinetele cosmetice moderne din ultimul secol sunt dotate cu aparatura su produse de inalta clasa care ne pot ajuta sa atingem standardele cerute de un make-up reusit si efficient.
Consider ca proiectul meu poate fi de ajutor multora dintre noi atat din punct de vedere teorectic ca si practice,deoarece nu toate ne descurcam atunci cand vine vorba de un machiaj,fie el chiar si “banal”.
Am incercat prin aceasta sa dezvolt sintezele artistice si “cunostintele” pe care multe dintre noi le avem sau nu le avem si le putem dobandi citind reviste de specialitate,carti tehnice.
Este adevarat ca nu acestea sunt cele care ne pot invata,dar utile si cu ajutorul cosmeticienelor pot face minuni.
Proiectul meu poate fi considerat un “indreptar” de frumusete si o baza pentru notiunile de make-up si acest lucru este evidentiat in anexele de la sfarsitul proiectului.
In ziua de azi femeile sunt mult mai cochete,folosesc un make-up foarte sofisticat avand sa fie rafinate,stralucitoare.





Capitolul I Notiuni introductive


Machiajul este o indelctnicire veche,cunoscuta inca din antichitate.
In egiptul antic se excuta un machiar nuticulos de catre preoti,atat la toaleta zeitei Isis intrebuintand fel de fel de farduri,misturi si balsamuri,machiaj care era practicat si la curtea faraonului si in general de femeile egiptene.Marturii in acest sens stau picturile inscrise pe peretii templelor ca si morminte


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org