Referat - MIG29 Fulcrum

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
307
Etichete
mig29, fulcrum
Descarcari
237
Nota
0 / 10 - 0 voturi

MIG-29 FULCRUM

MIG29 este produs de Organizatia de Productie a Avioanelor din Moscova MiG (OPAM MiG) având cartierul general in Moscova. MiG-29K este folosit de catre Fortele Aeriene si Marina Rusa. Mig 29 – 30 si 33 sunt cunoscute de catre NATO sub numele de cod “Fulcrum”.
Dintre ultimele comenzi facute catre OPAM MIG sunt 8 avioane pentru Bangladesh.
Misiunile la care participa avioanele MIG-29 sunt de a doborî avioane inamice în limita acoperirii radarului si de a distruge tinte aflate la sol folosind armament neghidat.
Forma aripilor ofera o manevrabilitate si control mare la viteza subsonica.

Programe de modernizare

Fortele Aeriene Rusesti au început un program de modernizare pentru 150 de MIG-uri. Modelul modernizat v-a fi denumit MiG-29SMT. Modernizarea are ca scop: zbor pe o distanta mai mare, avioanele vor putea duce o încarcatura mai mare, vor avea un nou tip de geam pentru carliga, un radar îmbunatatit si v-a fi posibila realimentarea cu combustibil în zbor. Radarul se numeste “Phazotron Zhuk”, este capabil sa urmareasca zece tinte în acelas timp pe o raza maxima de 245 km.
Daimler Chrysler Aerospace (DASA) modernizeaza 22 de MIG-uri pentru Fortele Aeriene Poloneze. Modificarile sunt necesare pentru a adapta avioanele la standardele NATO, prioritate pentru intrarea Poloniei în NATO. DASA a facut modernizari similare pentru fosta Republica Democrata Germna de Est. DASA, în cooperare cu OPAM MiG, ofera pachete de modernizare pentru MIG-29, si au semnat accorduri cu România si Bulgaria.

Armamentul

MIG 29 este echipat cu sapte tipuri de armament: pâna la doua rachete aer-aer R-27 de raza medie, sase rachete aer-aer R-73 si R-60 de raza scurta, 4 încarcaturi cu S-5, S-8, S-24 rachete neghidate si pâna la de 3.000 kg. de bombe. Din arsenalul MIG-ului mai face parte o mitraliera de 30mm cu 150 de gloante.
R-27 este disponibila în doua variante: R-27R care este ghidata prin radar si R-27T care este ghidata prin infrarosu. Racheta poate intercepta ti


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org