Referat - Termopanul

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
374
Etichete
termopanul
Descarcari
309
Nota
0 / 10 - 0 voturi


TERMOPANUL




Tamplaria PVC - consideratii generale
Baza ale elementelor de tamplarie, cu denumirile specifice precum si cu principalele caracteristici ale profilelor, geamului termoizolant si feroneriei. Un paragraf special este destinat diverselor accesorii ce se pot realiza in atelierul de tamplarie PVC
Notiuni de baza Elementele unui ansamblu de tamplarie Tipuri de ferestre In aceasta sectiune vor fi descrise principalele tipuri de deschidere oferite de toate modelele de tamplarie indiferent de natura profilului folosit.
Ochiurile de geam fixe contin doar rama si geam, fara feronerie si sunt reprezentate in felul urmator:
 Ochiuri mobile:
Cea mai cunoscuta deschidere este cea in plan orizontal care in practica arata astfel:
 In teremeni specifici firmelor de tamplarie termopan, aceasta deschidere mai este numita si deschidere normala (simpla) sau batanta si se reprezinta grafic asa: Deschiderea in plan vertical este cunoascuta sub numele de oscilanta sau foarfeca si poate avea balamalele in partea inferioara sau superioara in functie de necesitatile specifice. Reprezenarea grafica a acestei deschideri este:

O varianta care castiga din ce in ce mai mult ca popularitate este deschiderea oscilobatanta numita si dubla deschidere, fiind o varianta ce combina atat deschiderea batanta cat si cea oscilanta intr-un singur ochi de fereastra. In functia de solicitarile de aerisire, un ochi cu dubla deschidere poate fi deschis normal sau in foarfeca. Si in mod grafic reprezentarea este o combinatie a celor doua tipuri de deschidere.

Tehnologia fabricarii elementelor de tamplarie PVC Masurarea Masurarea golurilor sau a ferestrelor si usilor ce trebuiesc inlocuite este cea mai importanta operatiune din procesul de fabricatie. O greseala la acest nivel poate compromite ireversibil intreaga lucrare. Chiar si in cazul in care tamplaria noua se monteaza in goluri pregatite anterior, este necesara efectuarea de ma


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org