Referat - Tipurile de oameni

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
355
Etichete
tipurile, oameni
Descarcari
211
Nota
0 / 10 - 0 voturi





PRETEXT


Înainte de a fi prieten cu cineva omul vorbeste, comunica, întreaba, examineaza pe persoana cu care doreste sa fie prieten dar înainte de a comunica cu ea,el îsi face prima impresie care poate fi gresita adica mai întîi trebuie sa vorbesti cu persoana data si sa stiti ca sunt mai multe tipuri de oameni care sunt expuse mai jos. Sper sa analizati aceste tipuri si sa atrageti atentie la fiecare tip.






Tipul Social

Oamenii tipului social socot ca cel mai principal în viata-este dragostea oamenilor înconjurati si aceste relatii trebuie construite pe iubire. Ei traiesc cica pe porunca crestina «Iubesti-ti alaturatulca pe sine». De aceea ei sunt strîmt legati de valoarea religiei, dar nu ca fanatici.














Tipul Politic

Tipul politic se caracterizeaza prin setea puterii, gloriei, influentii etc. Si profesia sa, oamenii acestui tip aleg asa ca toate aceste valori s-ar putea realiza, daca nu cu ajutorul carierii politice, atunci în alta sfera, unde asta s-ar putea. De aceea ei pot sa aleaga nu numai cariera politica, dar si alte profesii care permit influenta sau gloria.



Tipul Economic

La cele mai mari înaltimi în viata acest om pretuieste aceea ca aduce folos si bani.Si se poate de spus ca acest stie de reusit bisnesman.Sfera intereselorsale depinde numai de aceea daca este ceva despre bani.
Cunostinta –numai acelea care vor ajuta la capatarea banilor, informatia si cunostinta-daca ridica suma.
Banii –iata principala valoare în viata acestui tip de om. Pentru aceasta ei sunt gata pentru tot.



Tipul Estetic

Scurt se poate de spus: acesta-i omul estet deci acela care pretuieste frumusetea.Pe el mai mult îl intereseaza forma ci nu ce se afla în el.Majoritatea din acesti oameni sunt îndragostiti în sine si se delecteaza iubirei, acesti oameni sunt deacord cu afirmatia «Frumusetea va salva lumea».











Tipul Religios

Scopul principal acestui tip este slujba Domnului sau idealului superior, în dependenta d


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org