Referat - Lansare produs

Categorie
Referate Economie
Data adaugarii
acum 15 ani
Afisari
8257
Etichete
lansare, produs
Descarcari
1123
Nota
9 / 10 - 1 vot

Rezumat introductiv
NatureColor este o companie privata înfiintata în 1992, cu sediul în Bucuresti . Managementul firmei este asigurat de trei asociati cu îndelungata experienta în domeniul industriei cosmetice.
Compania produce si comercializeaza cosmetice naturale de cea mai buna calitate, în linii complete pentru îngrijirea si înfrumusetarea parului.
Prezentul proiect analizeaza obiectivele firmei NatureColor de producere a vopselelor de par, privind lansarea unui nou produs, vopseaua Lumia, pe piata româneasca.
Sortimentul productiei firmei noastre este format din:
Vopsea – Crema Coloranta
Tratament Colorant Direct
Pudra Decoloranta
NatureColor crede in puterea naturii. Am strâns aceasta putere, care este o sursa de creativitate, eficacitate, blândete si placere.
Am combinat experietele stiintifice cu elemente ale naturii pentru a crea produse cu ingrediente naturale care sunt in acelasi timp eficiente si usor de folosit.
NatureColor crede in respectul fata de mediul inconjurator. Produsele noastre sunt intotdeauna testate de experti inainte de a fi puse pe piata.
Linia Lumia
cu lecitina, keratina si vitamina C Disponibila în 24 de culori originale de la negru albastrui la rosu intens si blond luminos, vopseaua Lumia înfrumuseteaza culoarea naturala . Culoarea obtinuta este extrem de stralucitoare si durabila în timp. Datorita formulei sale atent cercetate în laboratoarele NatureColor: - acopera parul alb în totalitate, uniform de la radacina pâna la vârfuri. - are dubla actiune: vopseste si protejeaza în acelasi timp.
Efectul de protectie este asigurat de lecitina, keratina si vitamina C combinatie originala ce reface structura firului de par si îl acopera cu o pelicula protectoare, dând stralucire si stabilitate culorii în timp. Lecitina vegetala din soia, contine fosfolipide si acizi grasi, substante esentiale pentru sanatatea firului de par. Hraneste radacina parului si regleaza functiile pielii capului. Parul devine mai sanatos. Keratina naturala, substanta constituenta a firului de par patrunde în fibra capilara si îi reface structura, dând parului stralucire si rezistenta.
Vitamina C este recunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante si nutritive. Protejeaza parul si culoarea de agresiunea factorilor externi, asigurând o mai mare rezistenta a culorii în timp.
Aceste elemente, în asociere cu extractele de musetel si galbenele din emulsia oxidanta, hranesc radacina parului, refac structura fibrei capilare si protejeaza pielea capului în timpul vopsirii.
Noul tip de vopsea este un produs revolutionar, capabil sa surclaseze marcile concurente si sa ocupe locul întâi în cerintele consumatorilor. Calitatile sale speciale îi asigura o pozitionare de top pe piata de specialitate.
Un prim obiectiv urmarit este acela de a gasi un echilibru între ceea ce ne propunem noi si ceea ce cauta consumatorul. Pentru aceasta va fi nevoie de o cercetare riguroasa a pietii. Vrem sa oferim consumatorilor bunuri de cea mai buna valoare posibila, sa ne atragem cât mai multi clienti.
Ne propunem ca în primul an de producere a noului sortiment de vopsea sa ne creem o clientela stabila, sa ocupam un loc în frunte în ceea ce priveste cota de piata si sa realizam o cifra de afaceri lunara de cca 500mil. lei si un profit brut de 150mil. lei pe luna. De asemenea, firma urmareste ca în timp sa devina liderul incontestabil al pietii vopselelor – crema colorante.
Capitolul 1 – ANALIZA PIETEI (a produsului generic)
Identificarea pietei (a produsului generic)
In România, cererea de vopsele si produse pentru ingrijirea parului a crescut odata cu schimbarea sistemului politic si patrunderea femeilor in domenii din ce in ce mai diferite.
Femeile doresc sa arate din ce in ce mai bine si sunt constiente ca trebuie sa se ingrijeasca.
Vopseaua Lumia adreseaza in primul rând femeilor tinere si active care nu au timp sa mearga la saloane de infrumusetare pentru a-si schimba culoarea parului. Statisticile arata ca o femeie din trei se vopsesc acasa.
În zona Transilvaniei piata este reprezentata de firma Wella motiv pentru care credem ca impunerea pe aceasta piata este o solutie, urmând ca dupa ce obiectivele de a atrage cât mai multi clienti si de a satisface pe deplin nevoile consumatorilor nostri vor fi satisfacute, vom încerca sa ne extindem si în celelalte zone ale tarii.
Caracterizarea pietei (a produsului generic)
Piata produselor de colorare a parului: vopsele, pudrelor decolorante, tratament colorant direct, se caracterizeaza prin concentrare, stabilitate si concurenta intensa.
Piata vopselelor a început sa se structureze, treptat. În prezent, exista câtiva mari producatori interni, atât straini, cât din tara, dar si importatori.
Majoritatea consumatorilor 62% prefera ...


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org