Referat - Plan de afaceri cofetarie

Categorie
Referate Economie
Data adaugarii
acum 8 ani
Afisari
3028
Etichete
plan, afaceri, cofetarie
Descarcari
6937
Nota
0 / 10 - 0 voturi

1. Sinteza planului de afaceri
Ideea acestei afaceri se refera la o afacere in domeniul alimentatie publice, domeniul de productie a produselor de cofetarie. Oamenii, femeile in general sunt destul de ocupati iar timpul petrecut in bucatarie pentru pregatirea unui desert este extrem de mic, astfel ca laboratorul nostru de cofetarie nu doar ca ofera cele mai bune prajituri, produse atat dupa retete de cofetarie cat si retete de casa, dar le si serveste clientilor intr-un mediu placut, ambiant situat intr-o zona centrala a orasului nostru.
Produsele diverse, proaspete si de cea mai buna calitate vor fi puse la dispozitia clientilor intr-un mod ireprosabil de catre un personal bine instruit atat in ceea ce priveste livrarea la domiciliu cat si servirea in incinta cofetariei.
Succesul firmei va fi adus de catre un manager cu o foarte mare motivatie care va conduce salariati, (patiseri ,cofetari, ospatari, etc), cu o vasta experienta in domeniu, astfel ca vor forma o echipa unita, ale carei scopuri vor fi satisfacerea clientilor si asigurarea succesului firmei.
Resursele financiare care sunt necesare pentru demararea afcerii au fost apreciate ca ajungand la 50.000 lei, intreaga suma este detinuta de catre intreprinzator.


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org