Referat - Plan de afaceri-S.C.BRANCUSI SRL

Categorie
Referate Economie
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
448
Etichete
plan, afaceriscbrancusi, srl
Descarcari
358
Nota
0 / 10 - 0 voturi

PLAN DE AFACERI


S.C.„BRANCUSI”SRL
Intocmit in scopul evaluarii unei noi afaceri privind producerea si livrarea produselor sculptate










Planul contine informatii confidentiale care nu pot fi reproduse, distribuite sau utilizate fara consimtamantul conducerii intreprinderii







CUPRINS



1.SUMAR
2.DESCRIEREA AFACERII
3.PRODUSELE SI SERVICIILE FIRMEI
4.PLANUL DE MARKETING
4.1 PIATA
4.2 STRATEGIA PRETURILOR
4.3 DISTRIBUIREA SI VÂNZAREA PRODUSELOR
5.CONCURENTA
6.AMPLASAMENTUL ÎNTREPRINDERII
7.PLANUL DE PRODUCTIE
8.MANAGEMENTUL SI PERSONALUL
SUMAR

Intreprinderea “BRANCUSI” SRL este o societate de productie si comercializare.
Activitatea firmei se va axa pe producerea de sculpturi si comercializarea acestora în magazinele proprii, târguri si oboare si in magazinele specializate si pe internet.Sculpturile vor fi produse si livrate în asa mod în cât acestea vor ajunge la client prompt si în cele mai bune conditii.
Vor exista mai multe tipuri de sculpturi, clientul având posibilitatea sa comande oricare din aceste produse la un pret mediu de 400 RON. Pretul produselor noastre va fi mai mic sau egal cu pretul de pe piata însa calitatea produselor noastre va fi net superioara.
Investitia necesara este de 9500 RON. Aceste sume vor fi folosite pentru procurarea materiilor prime necesare si a materialelor consumabile.
Conform rezultatelor cercetarilor de piata planificam cresterea volumului vânzarilor în urmatorii cinci ani pâna la 50%.
Conform studiilor întreprinse piata pe care va activa firma noastra este o piata în crestere caracterizata printr-o cerere puternica la astfel de produse. Cumparatorii vor fi persoane de toate varstele. Vor exista doua magazine localizate in Galati si la Targu-jiu in judetul Gorg estimându-se un volum valoric al vânzarilor de 96800 RON.
Estimând rezultatele financiare viitoare de circa 1800 RON în conditiile de venituri minime si cheltuieli maxime, regimul de


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org