Referat - SC NEC SRL

Categorie
Referate Economie
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
415
Etichete
nec, srl
Descarcari
305
Nota
0 / 10 - 0 voturi



S.C. NEC S.R.L.
New Ecological Company





Prezentare generala si cuprins

Prezentul plan de afaceri este intocmit de catre firma S.C. “NEC” S.R.L. Botosani in vederea obtinerii unui credit bancar necesar achizitionarii a patru utilaje auto.

1) Aria de activitate a firmei

Aria de activitate a firmei noastre este cea ecologica. Activitatea desfasurata de noi consta intr-un nou mod de colectare si valorificare a gunoiului, asemanator cu cel din Occident.

2) Misiunea

Firma noastra si-a propus ca prin activitatea desfasurata sa diminueze poluarea si sa sporeasca curatenia orasului. Am impus locuitorilor un nou model de educatie ecologica am moderniza aspectul orasului si am creat noi locuri de munca.

Scurta prezentare a afacerii si a segmentelor de piata urmarite

Serviciile prestate de firma noastra sunt urmatoarele:
colectarea deseurilor zilnic de la domiciliul abonatilor
curatenia in scara si in jurul blocului si a sediului firmelor de trei ori pe saptamana
Piata de desfacere urmarita este colectivitatea cetatenilor si societatile comerciale pentru colectare si alte firme pentru valorificarea deseurilor.

Scopurile, strategiile si factori critici ai firmei pe aceste piete

In activitatea desfasurata firma noastra urmareste sa ii faca pe cetateni sa se gandeasca la protectia mediului inconjurator si inclusiv a vietii lor si ca este nevoie de o dezvoltare si modernizare a societatii noastre pentru integrarea in Uniunea Europeana, societatile comerciale alimentare si celelalte ca este nevoie de un plus de curatenie pentru atragerea viitorilor clientilor si pentru protectia lor; iar firmele de valorificare a deseurilor vor economisi timp si bani, deoarece noi vom transporta aceste deseuri direct la sediul firmelor, sortete de la sursa. Pentru a ne atinge toate aceste scopuri am apelat la cele mai eficiente si mai sigure procedee. Am utilizat pentru colectarea gunoiului de catre abonati, cosuri speciale pentru diferit tipuri de deseuri,


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org