Referat - Vicas SA

Categorie
Referate Economie
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
340
Etichete
vicas
Descarcari
245
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Prezentarea succinta a produsului


TARGOVISTE - orasul în care VICAS S.A. îsi are sediul - poate concura cu oricare dintre centrele culturale si economice ale Europei.
Leagan de cultura si civilizatie, atestat documentar de peste 600 de ani, Târgoviste a fost timp de trei secole resedinta domneasca si capitala a Tarii Românesti. Vestigiile istorice pastrate pâna astazi sub pavaza Turnului Chindiei (simbol heraldic recunoscut al judetului), reusesc sa sustina renumele de "Florenta Valaha" a cetatii întemeiate de Mircea Cel Batrân.
Daca istoria orasului se scrie de secole, VICAS S.A. numara si ea peste o jumatate de secol de existenta. Oras si companie, se identifica la un moment dat prin aceleasi valori: traditie, continuitate, reconstructie, stabilitate.
Societate pe actiuni cu capital integral privat, VICAS S.A. a parcurs un drum mereu ascendent, devenind unul din principalii producatori autohtoni de sisteme de acoperire cu rol de protectie si decorativ, destinate unor sectoare variate de activitate (constructii civile si industriale, constructii de masini, industria lemnului, etc.).
Echipa de conducere este o echipa omogena, care îmbina competenta profesionala cu experienta si spiritul novator, utilizând strategii si tehnici adecvate.
Societatea noastra are un bun renume, credibilitate si statut de "PARTENER CARE ÎNVINGE TIMPUL".


Marca VICAS®, sub care se produc si se comercializeaza produsele noastre, are la baza cea mai moderna tehnologie din domeniu, raspunzând tuturor cerintelor si exigentelor actuale.
Beneficiind de un management modern, orientat catre client, VICAS S.A. a reusit sa-si sporeasca reputatia pe o piata puternic concurentiala, prin promovarea si comercializarea unor produse competitive, raportate la cerintele pietei, în conditiile mentinerii unui raport optim calitate - pret.
Certificarea sistemului calitatii conform cu standardul SR EN ISO 9002/95, agrementele tehnice si omologarile eliberate de organisme nationale abilitate în domeniu, st


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org