Referat - Desenarea obiectelor

Categorie
Referate Informatica
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
366
Etichete
desenarea, obiectelor
Descarcari
272
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Desenarea obiectelor
4.1 Utilizarea graficelor ti a diagramelor

Introducerea, modificarea datelor pentru diferite tipuri de grafice

Pentru a crea un grafic, in cadrul unui diapozitiv, va trebui in primul rand sa alegeti un format corespunzator pentru diapozitivul respectiv.
Formatul unui diapozitiv, il alegeti din fereastra Slide Layout (Aspect Diapozitiv) pe care o deschideti apeland din meniul Format functia Slide Layout (Aspect Diapozitiv), sau din butonul existent pe bara de instrumente a aplicatiei. Crearea unui grafic nou se poate realiza si prin apelarea din meniul lnsert (Inserare)a functiei Chart (Diagrama).
In fereastra Slide Layout (Aspect Diapozitiv), alegeti tipul dorit pentru diapozitiv, in cazul nostru optiunea Chart si apoi pentru a aplica acest format apasati butonul Reapply.


In noul diapozitiv pentru a putea introduce date va trebui sa dati dublu clic pe imaginea corespunzatoare.

Pe ecran va aparea a fereastra Excel in, care va puteti introduce datele dorite. Datele se vor introduce ca in orice foaie de calcul. Dupa introducerea datelor, pentru a finaliza graficul, va trebui sa dati un clic oriunde in afara graficului sau a ferestrei aparute.


















Daca aveti un grafic realizat si doriti modificarea anumitor date va trebui sa editati graficul. Acest lucru se realizeaza, prin apelarea functiei Chart Object (Obiect Diagrama)-Edit (Editare), din meniul derulant aparut, dupa ce ati dat clic dreapta pe graficul pe care doriti sa iI modificati. Pe ecran va aparea fereastra de editare In care puteti modifica datele.
A !! Puteti edita un grafic si prin dublu clic pe acesta.












Modificarea culorii de umplere a unui grafic

Dupa editarea graficului puteti modifica culoarea de umplere a graficului. Aveti doua modalitati ce va permit sa modificati culoarea de umplere a graficului.
Prima posibilitate este alegerea functiei Format Chart Area, din meniul aparut, dupa ce ati dat clic dreapta pe graficul caruia doriti sa ii


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org