Referat - Ulead Photoimpact 6

Categorie
Referate Informatica
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
342
Etichete
ulead, photoimpact
Descarcari
236
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Ulead PhotoImpact 6

PhotoImpact este un produs al Ulead Company, iar din aceasta serie cel mai nou este PhotoImpact 7, aparut in urma cu circa o luna. Cel mai apreciat de specialisti este PhotoImpact 6. Acesta poate crea si edita imagini, poate crea design de pagina web, cat si grafica unei pagini web. Acest program poate lucra cu fisiere de tip UFO care contin obiecte ale caror proprietati pot fi modificate. PhotoImpact 6 poate folosi scannerul, camera digitala sau imprimanta dumneavoastra si poate rula doar de pe platforma Windows. Acest tip de fisier nu poate fi vizualizate de alte programe. Acest program poate salva imagini cu extensii BMP/RLE/UPI (Windows Bitmap); CLP (Windows Clipboard); FPX (Kodak FlashPix); GIF (Graphics Interchange Format); ICO (Windows Icon); IMG (Gem Image); JPG/JPEG/JPE ; MAC; MSP (Windows Paint); PCX (PC Paint Brush); PGM; PNG; PPM; PSD (PhotoShop File Format); TGA (Targa File Format); TIF/TIFF (Tagged Image File Format); WMF (Windows Metafile). Deoarece programul mai sus amintit poate lucra cu vectori, noi ca utilizatori putem crea imagini 2D sau 3D.
dar si o alta optiune prin care puteti selecta culoare predominanta. Acesasta este formata din trei reglaje de culori rosu, verde si albastru.

Paleta cu instrumente

Paleta de instrumente este formata (de la stanga la dreapta in imaginea de mai sus) din: cursorul de selectare obiecte, cursorul de selectare o suprafata de imagine, cursorul de introdus text, cursorul de introdus obiect (forma geometrica), cusorul de selectare o suprafata de imagine si deschiderea ei intr-o imagine noua, guma de sters, redimensionare imagine, selector de culoare, lupa, efecte, instrumente de desenat, instrument de copiere, instrument de adaugare obiecte si instrument de colorare majora.

Paleta “Easy Palette”


Paleta cu instrumente de desenat

Este compusa (de la stanga la dreapta in imaginea de mai sus) din: pensula, sprai, creion, creion ceramic, creta, creion, marker, pensula pentru pictura in ule


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org