Referat - Windows Media Player

Categorie
Referate Informatica
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
377
Etichete
windows, media, player
Descarcari
254
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Windows Media Player



Media Player Classic este o versiune imbunatita a Windows Media Player 6.4, dar ofera in plus posibilitatea de a viziona DVD-uri. Desi foarte simplist, e unul dintre cele mai bune DVD player-e. Si ca simplu video player a fost imbunatatit, oferind posibilitatea de a modifica filtrele video. 

În comunitatea media si de divertisment, Windows Media schimba deja modurile în care este distribuita muzica, sunt create filmele sau sunt descoperite noile talente – fie prin servicii de abonare la muzica, prin cotidiene online sau prin prezenta pe Internet a esantioanelor. Capabilitatile surround 5.1 si cele pentru video de înalta definitie ale Windows Media Audio and Video 9 Series ofera artistilor si producatorilor mijloacele eficiente din punct de vedere al costurilor pentru a-si populariza creatiile atât pe Internet cât si în salile de spectacol.
Windows Media 9 Series este rezultatul unui efort de cercetare si dezvoltare desfasurat de-a lungul a mai multor ani de zile, efort investit în crearea celei mai facile platforme end-to-end pentru continut media digital, servicii si solutii.În aceasta seara vom celebra, împreuna cu invitatii nostri, lansarea unui software ce va marca noul val în experienta media digitala.
Prin tehnologia Windows Media 9 Series Fast Streaming, site-urile Web si serviciile cu abonare pot oferi clientilor posibilitatea de a naviga prin continutul audio sau video la fel de usor cum ar face-o pe canalele propriilor televizoare. În plus, Windows Media Audio and Video 9 Series poate reduce cu 20 de procente sau chiar mai bine costurile asociate latimii de banda. Scalabilitatea îmbunatatita a serverelor aduce cu sine dublarea numarului de utilizatori ce pot fi serviti folosind acelasi hardware.
Windows Media Player 9 Series ofera consumatorilor modalitati mai rapide si mai flexibile pentru a se bucura de continutul digital. Cu noile facilitati Smart Jukebox, managementul bibliotecilor media este lipsit de orice efort, chiar s


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org