Referat - Plan de afaceri - Pizza HALLO

Categorie
Referate Management
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
470
Etichete
plan, afaceri, pizza, hallo
Descarcari
300
Nota
0 / 10 - 0 voturi


PLAN DE AFACERI
"PIZZA - HALLO" SRL
întocmit în scopul evaluarii unei noi afaceri privind
producerea si livrarea la domiciliu a pizzei italiene







Planul contine informatii confidentiale care nu pot fi reproduse,
distribuite sau utilizate fara consimtamântul conducerii întreprinderii



2000
CUPRINS

SUMAR 3
ÎNTREPRINDEREA 4
PRODUSELE SI SERVICIILE 5
PIATA SI STRATEGIA VÂNZARILOR 6
CONCURENTA 7
AMPLASAMENTUL ÎNTREPRINDERII 9
PRODUCEREA 10
MANAGEMENTUL SI PERSONALUL 11
PLANUL FINANCIAR 12















SUMAR
Întreprinderea "PIZZA - HALLO" SRL este o întreprindere de productie. Activitatea întreprinderii se va axa pe producerea pizzei italiene originale si livrarea acesteia la domiciliul clientului.
Pizza va fi produsa si livrata în asa mod ca sa-si pastreze gustul si calitatea pâna la consumator. Vor exista mai multe feluri de pizza, clientul având posibilitatea sa comande oricare în cantitatile dorite la un pret accesibil, de $1.06. Pretul pizzei va fi mai mic sau egal cu preturile de pe piata, însa calitatea produsului nostru va fi net superioara.
Investitia necesara este de $24723.41. Acestea vor fi folosite pentru procurarea utilajelor de productie si materiei prime necesare. În primii ani întreprinderea va utiliza o capacitate de productie de numai la 60%. În urmatorii anii se planifica marirea volumului vânzarilor si ridicarea gradului de utilizare a capacitatii de productie pâna la 80%.
Vor exista 2 pizzerii localizate în sectoarele Centru si Râscani ale orasului Chisinau, care vor produce si realiza circa 12000 pizza lunar. Personalul întreprinderii va fi compus din director, vice-director pe realizare, vice-director pe productie, 2 bucatari, 4 ajutori ai bucatarului, 2 angajati pentru livrare.
Conform studiilor întreprinse piata pe care va activa întreprinderea este o piata în crestere, caracterizata printr-o cerere puternica la astfel de produse. Cumparatorii vor fi în principal persoanele cu vârsta între 15-40 ani.
Estimând rezultatele financ


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org