Referat - Crocodilul din sifonier II

Categorie
Referate Romana
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
456
Etichete
crocodilul, din, sifonier
Descarcari
200
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Crocodilul din sifonier II

Vara trecuta am fost in excursie in Egipt. Frumoasa tara, nu am ce zice. Piramidele, faraonii, totul, foarte frumos.
La vama, incurc geamantanul meu cu un altul foarte asemanator. Pana sa imi dau seama ca de fapt nu este al meu.. proprietarul de drept al acestuia nu mai era de gasit, l-am dat si la obiecte pierdute si tot degeaba, asa ca nu am mai avut ce face si l-am luat cu mine acasa.
Curioasa din fire cum sunt eu, trebuia sa deschid geamantanul ( de, curiozitatea asta). Cand il deschid, ce sa vezi... minunatii de haine, tot felul de accesorii, din piele de crocodil.. absolut fantastic ( mai alea ca anul trecut pielea de crocodil era foarte in trend).
Nu m-am putut abtine si logic, a trebuit sa scot noile out-fitturi la plimbare.. sa ma mandresc si eu un pic.
He he, dar ce nu stiam eu era ca hainele mele erau magice. Haideti sa va dau un exemplu, desi venisem de curand din Egipt, imi doream foarte mult ca merg in Italia. Trecand pe langa o agentie de turist, in geam vad un anunt despre un sejur de 2 saptamani in Italia ( doamne , ar fi un vis daca as putea sa merg acolo) – dar cum toti banii ce i-am avut i-am cheltuit in Egipt, de unde sa mai am bani ( doar daca as jefui o banca – dar nu am de gand sa fac asa ceva) asa ca imi pun pofta in cui si trec mai departe cu mintea tot la frumoasa Italie. Incerc eu sa ma gandesc la altceva, sa admir baietii care treceau pe langa mine, de unde, tot la Italia ma gandesc ( of, la naiba, de ce a trebuit sa merg in Egipt?? (). Ma asez pe o banca in parc, incerc sa imi gasesc o ocupatie; inchid ochii si stau asa, simtind adierea blanda a razelor de soare in parul meu balai. Ce placut era sa stau asa, totul in jurul meu transmitea pace, liniste, frumusete. Ce frumos ar fi sa ma plimb acum pe strazile din Roma, sa am parte de tot ceea ce nu am trait vreodata, of frumoasa Roma (( ( la naiba, tot la Italia ma gandeam). Stau asa, cu ochii inchisi cateva clipe, cand deodata linistea parcului este estompat


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org