Referat - Business plan-SLK SRL

Categorie
Referate Economie
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
324
Etichete
business, planslk, srl
Descarcari
253
Nota
0 / 10 - 0 voturi


BUSINESS PLAN
"SLK" S.R.L.










SUMAR

Întreprinderea "SLK" S.R.L. este o întreprindere de productie. Activitatea întreprinderii se va axa pe producerea scobitorilor.
Scobitorile vor fi produse din lemn de calitate superioara, ecologic pur în asa mod ca sa le placa utilizatorilor. Vor exista mai multe feluri de scobitori, utilizatorul având posibilitatea sa procure oricare din seturile de scobitori, si in cantitatile dorite la un pret accesibil, de $1 setul. Pretul unui set de scobitori va fi mai mic sau egal cu preturile de pe piata, însa calitatea produsului nostru va fi net superioara.
Investitia necesara este de $50000. Acestea vor fi folosite pentru procurarea unei încaperi specializate, utilajelor de productie si materiei prime necesare. În primii ani întreprinderea va utiliza o capacitate de productie de numai 60%. În urmatorii anii se planifica marirea volumului vânzarilor si ridicarea gradului de utilizare a capacitatii de productie pâna la 80%. Productia noastra va fi realizata in toate centrele comerciale care se specializeaza in domeniul vânzarii produselor alimentare.
Personalul întreprinderii va fi compus din director care va fi vice-director pe productie si vice-director pe realizare, 1 contabila, 1 jurist, 1designer, 2 lemnari , 4 ajutori ai lemnarilor, 2 strungari, 1 sofer, 1 maturator.
Conform studiilor întreprinse piata pe care va activa întreprinderea este o piata în crestere. Cumparatorii vor fi în principal persoanele cu vârsta între 15-60 ani.
Estimând rezultatele financiare viitoare obtinem un profit anual de cca. $20000, în conditiile de venituri minime si cheltuieli maxime, regimul de lucru fiind de 10 ore pe zi.
ÎNTREPRINDEREA
Întreprinderea "SLK" S.R.L. cu un capital statutar de $7000 a fost înfiintata la 25.11.2002.
Întreprinderea este o societate cu raspundere limitata si face parte din categoria întreprinderilor mici. Întreprinderea este proprietatea a 3 membri asociati.

Repartizarea capitalului statutar
al “SLK” S.R.L.


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org