Referat - Plan de afaceri SC CHIMALTEX SA

Categorie
Referate Management
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
384
Etichete
plan, afaceri, chimaltex
Descarcari
523
Nota
0 / 10 - 0 voturi


CAPITOLUL I
Scurta prezentare a societatii

Date generale

Societatea comerciala “CHIMALTEX” S.A., a fost înfiintata la 1 Decembrie 1991 este specializata în fabricarea si comercializarea insonorizantilor auto si a unei game variate de produse de acoperire (lacuri si vopsele) si este înregistrata în Registrul Comertului judetul Dâmbovita cu nr. J – 15/1543/1991.
Sediul societatii este pe strada Unirii nr. 18, Târgoviste, judetul Dâmbovita.
Capitalul social este de 1.256.000.000 lei, societatea având forma juridica de societate pe actiuni cu capital integral privat.
Suprafata totala a societatii este de 36.966.12 m2 din care suprafata construita este de 12756.76 m2.
Activitatea de productie se desfasoara în trei sectii dispersate în teritoriu în Târgoviste, Comisani si Moreni, iar ponderea cea mai mare a veniturilor se înregistreaza din realizarea produselor mai sus mentionate.
Dintre clientii importanti se pot enumera: S.C. DACIA S.A. Pitesti, DAEWOO Automobile S.A. România, ARO Câmpulung, EUROPLUS Focsani, JAMST Timisoara, METACHIM Constanta, ADIA Arad, IKEA România, etc.

Istoric

Desi este o firma înfiintata relativ recent, S.C. CHIMALTEX S.A. a atras multi parteneri din tara prin produse de calitate si conditii avantajoase de livrare.
Astfel în decursul celor 8 ani de activitate, aceasta unitate cu profil chimic si-a diversificat si dezvoltat continuu programul de productie prin extinderea si îmbunatatirea gamei sortimentale.
Firma prezinta o buna adaptabilitate si mobilitate la modificarile ce intervin permanent în structura si volumul cererii pietei.
Cele mai importante produse fabricate de S.C. CHIMALTEX S.A. sunt în prezent vopselele în dispersie apoasa pentru constructii, lacuri acrilice pentru lemn diluabile cu apa, lacuri si vopsele


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org