Referat - 3rei Sud Est

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
344
Etichete
3rei, sud, est
Descarcari
202
Nota
0 / 10 - 0 voturi

3rei Sud Est


3rei Sud Est înseamna mai mult decât un simplu nume de formatie. 3rei Sud Est a devenit un simbol. Un simbol de talent, ambitie si credinta. Trei baieti de la malul marii au crezut dintotdeauna în visul lor. Au muncit din rasputeri pentru ca visul lor sa devina realitate. Pe lânga talent si ambitie, au avut curajul sa faca în România o trupa care poate oricând rivaliza cu trupe grele din afara. Peste 600 000 de albume vândute într-o tara care se lupta cu inflatia, cu oameni prea coplesiti de griji zilnice pentru ca sa mai guste din muzica, înseamna mult. Înseamna ca titlul primit de curând de “Regii muzici dance” este mai mult decât meritat. Este exact pe masura lor.
Grupul 3rei Sud Est este compus din trei baieti, toti din Constanta, si toti foarte talentati.
Mihai Budeanu (Linistitul) cum i se mai spune – nascut pe data de 3 iulie 1974, Viorel Sipos (Glumetul) mai este numit – nascut pe data de 10 iunie 1974, iar ultimul dar nu si cel din urma, Laurentiu Duta (Idealistul), este nascut pe data de 4 mai 1976.
Trupa 3rei Sud Est, a aparut în România în trecut când în muzica româneasca nu era asa mare aglomeratie ca acum. Atunci cele mai renumite, dar si singurele erau Ro-Mania, care mai este si astazi chiar daca s-au facut schimbari de solisti, Genius, acum în varianta doua fate si un baiat, baiatul fiind singurul care a ramas cu trupa si fata cea blonda, fata a doua provenind din alta parte, K1 care exista si azi, si T – Short care nu mai este. Cei trei baieti de la 3rei Sud Est obisnuiau sa asculte cu mare atentie toata muzica româneasca, sa învete partile bune si sa se fereasca de cele rele.
Numele de 3rei Sud Est, a venit în timpul drumului catre Bucuresti cu masina, pe fond nervos ca nu gaseau un nume. Nu a fost greu sa spuna: “Suntem trei, si din Constanta toti. Deci ar merge bine Trei Sud Est”.
Înainte ca primul lor album sa fie gata în totalitate, Cat Music a decis sa promoveze primul single “Ai plecat”, incluzându-l pe o compilatie de mar


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org